Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi az a FURMINÁTOR? (több...

Mi az a FURMINÁTOR? (több kérdés lejjebb)

Figyelt kérdés

Szóval, lenne a FURMINÁTORRÓL egy pár kérdésem

-Mi ez?

-Meddig tart?

-Elemmel működik vagy zsinóros?

-Egyáltalán árammal működik?

-Tényleg hatásos?

Nekem egy közép uszkárra kellene, nem bírják az ollóim, és nagyon fárasztó. Ezt néztem ki magamnak, a kérdések erre is vonatkoznak:

Nagyot vagy a közepeset vegyem az uszkárra?

[link]

[link]

2011. aug. 23. 22:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem kopaszt! Nekem bernim van,hetente 1zer fésülöm,gyönyörű,dús szőre van.
2011. aug. 24. 08:15
 12/14 A kérdező kommentje:
Régebben próbáltam hajnyíróval de teljesen tönkretette. Valaki azt írta hogy 3-5ezer ft ba kerül a vágás... hát nekem nem, itt az uszkáromat 8-ezerért nyírják..
2011. aug. 24. 10:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Vettünk mi is a máltaihoz kutyaszőrnyírót, Mosert 17 ezerért és nem vitte a szőrét. Szóval szerintem ilyen 30-40 körülivel kéne próbálkozni, az talán erősebb gép.

amúgy meg a furminator egy nagy sz@r, és nem nyírásra való, az uszkárnak úgy tudom nem hullik a szőre!

2011. aug. 24. 12:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát 8, az nagyon sok! Akkor évente kb 48.000 forintba kerül, csak a szőrnyírása a kutyának. Az nem kevés.

Írta utánam valaki, hogy 30-40 ezres gépet érdemes venni, hát abban egyet értek, hogy nem a legolcsóbbat kell venni, de azért én 25-30-ért vettem olyan gépet (4 évvel ezelőtt), amit a mai napig használok Bolognesen és Pekingi Palotakutyán.

A furminátor olyan kutyáknak való akik vedlenek.

2011. aug. 24. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!