Mi az a FURMINÁTOR? (több kérdés lejjebb)
Szóval, lenne a FURMINÁTORRÓL egy pár kérdésem
-Mi ez?
-Meddig tart?
-Elemmel működik vagy zsinóros?
-Egyáltalán árammal működik?
-Tényleg hatásos?
Nekem egy közép uszkárra kellene, nem bírják az ollóim, és nagyon fárasztó. Ezt néztem ki magamnak, a kérdések erre is vonatkoznak:
Nagyot vagy a közepeset vegyem az uszkárra?
Erre vannak a kutyakozmetikusok:
vidd el oda kutyádat félévente egyszer, és profi módon lenyírják a haját
A furminátor egy kutyakopaszító. Udvaron tartottnál ne használd, nem lesz aljszőre és fázni fog. Ha egy sűrű fogú fésűt használsz, a végeredmény ugyanaz, de ne egyből azzal essél neki, hanem fokozatosan, előbb ritkafogúval, majd finomabbal, és végül a legfinomabbal.
Neked akkor nem is ez kell, hanem valami fodrászkellék. Próbáltad már a kézi nyírót? Olyan mint az elektromos hajnyíró, csak kézzel kell nyomkodni mint a fagyisnál :)
Sima elektromos hajvágót próbáltál már?
Embernek való hajnyírót és szakállnyírót soha nem szabad használni kutya bundáján! Ezt mindenki tudja, akinek hosszúszőrű kutyája van. :-) Az ilyen emberi nyírógépek nem is "viszik" le rendesen a kutya bundáját (vagy "túlviszik"), mert sokkal finomabb a kutyák szőre, vagy mászóval teljesen más szerkezetű a kutya szőre, mint az emberi testszőrzet.
Én itt vettem kutyaszőrnyírót a kutyámnak:
Nem tudom, hogy rendelni lehet e, én személyesen vásároltam ott. A második legdrágábbat vettem. 4 évvel ezelőtt, azóta is tökéletesen funkcionál. :-) Van rá garancia is (nem tudom, azt hiszem 2 év), tehát jó minőség. Azt hiszem 25.000 forint volt. Egyébként szerintem is jobban megéri vásárolni egyszer egy ilyen gépet, ami kb 5 évig jó (használható), mint kozmetikusra pézt költeni 2 havonta (egy alkalom kb 3-5000 forint). A 2 havi nyírás évente 30.000 forint, az 5 év alatt 150.000 forint. Közben te költöttél egyszer 25-30.000 forintot és pont kb 5 évig tudod használni a gépet. Sokkal költségkímélőbb. Én is ezért vettem magamnak gépet inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!