Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol ajándékozhatnám el a...

Hol ajándékozhatnám el a kutyámat?

Figyelt kérdés

5 éves, 4 évesen került hozzám. Francia bulldog.

Esetleg fajtamentésnél?

2011. aug. 23. 11:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És az nem lesz neki rossz, hogy a másik kutyám szabadon mászkál? Mert van mellette egy nagytestű kutyám is a házban.
2011. aug. 23. 11:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem az én házam amúgy és a szüleim napi szinten üvöltöznek már velem, amiért sz.rszag van és a parketta is tönkremegy a pisitől. Amit megértek, mivel engem is zavar és én is látom a kárt.
2011. aug. 23. 11:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem gond, meg fogja szokni, esetleg teheted egy olyan szobába a boxot, ahol nem látja a másik kutyát, mondjuk a fürdőszobába. Először biztos lesz egy kis hiszti, ilyenkor semmiképp ne engedjétek ki, csak akkor, ha lenyugodott. Fokozatosan kellene hozzászoktatni, mindig növelni az időtartamot, amikor otthagyjátok, először 5 perc, fél óra, 1 óra, utána már lehet hosszabb időre is benne hagyni. Benne etessétek meg a kutyát, tegyétek a tálját a boxba, egy idő után meg fogja szokni a kutyus, hogy a box jó dolog. Először hagyhattok neki egy jó nagy csontot rágcsálni, hogy elfoglalja magát, amíg nem vagytok otthon.

Egy próbát megérne, így az örökbeadása is nagyon nehéz lenne, egy francia buldogot ugyanis nem lehet a kertben tartani.

2011. aug. 23. 11:46
 14/15 Catz ***** válasza:
Olvastam, hogy kerted is van. Nyaron miert nem tartottad kinn? LEhet, hogy mar semmi baja nem lenne.
2011. aug. 23. 12:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Most nyáron egyszerűbb lenne kint tartani a kertben, ha módod van rá. Az általad leírt probléma mögött valószínűleg nevelési, ösztönkezelési probléma van. Ha szereted a kutyád, először fordulj szakemberhez (Őrmezei, Népszigeti kutyasuli) lehet, hogy könnyen orvosolható. Ha biztos vagy benne, hogy elajándékozod, a Noénak van bulldog fajtamentő csoportja, keresd meg őket.
2011. aug. 23. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!