Fáj a lába, sántít, mit tehetnék vele?
lehet megrántotta, próbálj meg neki vizes borogatást rátenni.
viszont ha nem javul kénytelen leszel orvoshoz vinni.
Felelősséget vállaltál érte.. ez a minimum...
Az első hozzászólónak üzenem , hogy tudom mekkora felelősség, a kutyám infúziója miatt nem tudtam tanulni ebben az évben mert nem tudtam kifizetni a tanévet. Szerintem pontosan tudom mennyire fontos, viszont így, hogy még dolgozom, és lassan elveszik a lakásunkat, nem az lesz a legnagyobb gondom hogy honnan szerezzek pénzt a kutya lábára, ha nincs mit enni. Persze ez is probléma, nem véletlenül vagyok itt és kérdezem meg az embereket. A többi hozzászólást köszönöm, megpróbáltam levinni az állatorvoshoz azt mondta h meg sem nézi ha nem adok neki pénzt, én mérgesen eljöttem. Borogatom a lábát, ez úgy látom jó érzés neki..Majd meglátjuk holnap mi lesz
Olyan mint ha vizes lenne belülről..
Ne haragudj, de ilyet szerintem egyik orvos sem mond, hogy nem nézi meg a lábát! Ha vizesedik akkor vszínű nem csak rándulás van a lábán. Neten keresztül nem lehet tanácsot adni, talán próbálj meg egy másik orvost.
Ha beteg vagy téged is elvisznek orvoshoz, nincs igazam?
Kisállatbiztosítás?
Az fizeti az ilyen vizsgálatokat, esetleges beavatkozásokat.
Ha az állatorvosod nem nézi meg vidd el egy másikhoz és kérj tőle tanácsot,ameddig ez nem megy borogasd.
Remélem meggyógyul a kutyus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!