Miből tudom megállapítani, hogy a kutyám allergiás a csirkére?
Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 15:22
1/3 anonim válasza:
hát úgy hogy ha adsz neki csirkét és kijön rajta ez azzal jár hogy rágja magát főleg a lábát ,hátsó részét...
illetve nem adsz neki csirkés dolgokat se a táp,jutifalatba nem lehet csirkés..1 hónapig ne adj neki és ha nem rágja magát akkor valószínű hogy csirke allergiás mert amint adsz neki az pár nap alatt kijön rajta..
2/3 anonim válasza:
Sanszos, hogy az én kutyusom is csirke allergiás. Allergia elleni gyógyszert szed, de csakis orvosi utasításra kezdtük el szedni. Tanácsom az, hogy mielőtt bármit is teszel, vidd el orvoshoz a kutyulit, mert lehet, hogy nem csirke allergia, hanem valami egészen más. Meg legalább magadat is megnyugtatod, hogy az vagy sem. Onnantól pedig az orvos már tudni fogja mi a teendő.
3/3 anonim válasza:
én ugy deritettem ki amikor már lerágta a lábait kb, h eltüntettem a csirklt az étrendéből. kinyomattam a bűzmirigyét mert attól is vakaródzhat rendesen.
3 héti g josera lamb&rice-al etettem már mire végleg megszünt a vakaródzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!