Allergiás lehet a kutyusom a kutyaparfümre?
Tartsd tisztán, és barátkozz meg a gondolattal, hogy ő egy kutya, ergo kutyaszaga van.
A parfümöt meg dobd a szemétbe.
Könnyen lehet, hogy allergiás rá, nagyon érzékeny bőrűek tudnak lenni. Vagy csak egyszerűen utálja a szagát.
Tartsd tisztán, ennek elégnek kell lennie, a tiszta kutya jó szagú önmagában is.
Ha nagyon büdi, vidd el állatorvoshoz, lehet, hogy a fogával vagy a bűzmirigyével van gond. Ezt viszont nem elnyomni kell parfümmel, hanem kezelni.
5hónapos yorkiról van szó. Nem hinném,h a bűzmirigyével lenne gond és 1 hete voltunk nála és kozmetikusnál is.
Drága 1:A kutyákat nem lehet fürdetni hetente és már büdös. Azt hittem,h a tartsd tisztánnál jobb ötletet adtok. Nem mártogatom szarba elhiheted.IQ bajnok.
miért milyen szaga van? csak nem KUYTYASZAGÚ,?? nem szagolgatni kell, havonta 1 szer megfürdetni és kész. Az ilyen hüyeségeket mint pl a kutyaparfűm nem azért találták ki hogy a kutyád légfrissítője legyen, hanem hogy a plázacicák villoghassanak vele, hogy az ő minikutyájuk eperillatú... -.-"
Nem értem miért kellett "leoltani" az elsőt, kérdeztél, ő válaszolt rá, neki ez a véleménye, nem kell sértegetni.... -.-"
Remélem masnit is vettél a kutyának...
Édesöcsém... szerencsétlen állat.
A kutya kutyaszagú, mégha kicsi is meg úgy néz ki, mint egy plüssállat.
Mi a szarnak kellett bevállalnod, ha nem fogadod el, h KUTYA?
Ha egy héttel a fürdetés után büdös (tehát nem normális kutyaszagú, hanem büdös), akkor beteg lehet (gennyes sérülésnek, bélgyulladásnak, bőrbetegségeknek, szemproblémának, fogproblémának stb. lehet büdös szaga). Ez esetben a megoldás az állatorvos. De kutyaszaga azután is lesz.
A kutyaparfümöt pedig nem a kutyáknak találták ki, hanem a gazdáiknak, akik elég csacsik hozzá, hogy elhiggyék, hogy a kutyákat lehet "illatosítani".
Sajnálom, ha érzékeny kis lelkedbe gázoltam a válaszommal.
Az én lelkem nem gyenge nem kell aggódni. Én a véleményeteket kértem nem a lebaszást. Ez nektek segítség? Egyikőtök sem adott választ a kérdésemre. Nektek semmi jogotok nincs lehurrogni engem. Szerintem szépen is meg lehet mindent beszélni, nem mint taplók módjára. De hát meglepődnék, ha 1-szer is normálisak lennének itt az emberek. Megyek más oldalra,ahol nem ilyen bunkó a nép!!!!!!!!!!
Szépen kérdeztem, akkor normálisan kellett vna válaszolni okosok. Szegény kutyáitok.
Drága, nem tudom, mi a baj. A magam részéről egyszer sem adtam tapló választ.
A véleményemet írtam, illetve tényeket, hogy betegség okozhatja ezt.
Valójában egyetlen lebaszást sem kaptál, ellenben immár 5 választ is.
De sebaj, picsogjál tovább, aztán törölgesd a kisírt szemed szegény kutyával. Ja, tényleg, büdös. Akkor ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!