Ez a két kuutya ugyan az?
Amstaff-Amerikai staffordshire terrier
És ez a kutya jó házörző, őrző-védő?
Gyerekeket szereti?
Könnyen tanítható
ha szaporítótol veszem jó az idegrendszere?
ma 18:21
Ugy latom szovegertesi nehezsegek vannak.Nem azt irtam,hogy nem jo orzovedo,mert tanitani kell.Azt irtam,hogy orzo-vedo munkara akkor alkalmas,ha tanitjak-mint amugy minden fajtat.
Sajnos ugy latszik,hiaba volt egesz eletedben ilyen kutyad,ha pl. azt ketsegbe vonod,hogy labilis idegrendszeru szuloknek a kolyke is jo esellyel olyan lesz.Sz.rbol nem lehet varat epiteni.Ezert ne vegyel szaporitotl kutyat,plane ne amstaffot!
Ja,es napi fel ora az turo.Legalabb 1,5-2 ora foglalkozas kene.
nekünk is szaporítóktól vannak, a szaporító nem feltétlen az olyan aki csak erre használja a kutyáit, hanem házi szaporító is, akik párszor lefialtatják a szép kutyáikat, mellesleg bocsi, nem olvastam el végig azt amit írtál csak az elejét, ezért elnézést, de ne vond már kétségbe azt amit meg én írtam!! ez egy baromi nagy baromság amit írtál h szarból nem lehet várat építeni xD vannak kifejezetten olyan menhelyek ahol pit-ek és stafik vannak, akiket csak bedoptak oda,bántalmaztak, rossz és veszélyes kutyák, mégis az ottani emberek azon vannak hogy a kutya barátságos legyen, nem egy kutyát fogadnak onnan örökbe úgy h előzőleg szörnyű volt a kutya! törődni és foglalkozni kell velük! tessék ajánlom figyelmedbe ezt a fórumot, itt a legtöbb embernek pit-je vagy stafija van kicsit jobban értenek a dolgokhoz :) én is innen és saját tapasztalatból tudom a dolgokat [link]
regisztrálj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!