Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az alábbi kutyák közül szeretn...

Az alábbi kutyák közül szeretnék választani, melyiket vegyem meg?

Figyelt kérdés

Keneleket is nyugottan irhattok,vagy árat mert az is elég fontos.

-Dalmata

-Erdélyi kopó

-Angol vagy Gordon szetter

-Belga juhász (Malinois)

Ezek között gondolkozok. Naponta járok 2-3orás túrákra,vagy futni tehát mozgása meglenne. Van már egy border collienk tehát mellé lenne. Nehezen beszerezhetőek ezek a fajták? Árban kb mennyibe kerülnek? Szeged környékéröl kellene,vagy szomszádos megyékből

2011. aug. 22. 11:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A Dalmata (kölyök) kb interneten 5000ft oltással együtt!

Erdélyi kopó az fogos kutya! (ez is kb 5000ft)

Angol, Gorden szetter azt ne inkább!:D (ez nem tom, de szerintem ez is 5000ft:)

Belga juhász az jó! (az 10.000ft már)

Én a Dalmatát, Erdélyi kopót, és a Belga juhászt ajánlom!:D

Ezzen kivül az Akita Inu:D

De neked milyen kutya kéne:?

Kopók és Agarak? (Angol agár, Angol véreb, Beagle, Erdélyi kopó, Tacskó stb...)

Munkakutyák? (Akita, Rottweiler, Dobermann, Alaszkai malamut,Francia bulldog stb...)

Pásztorkutyák? (Németjuhász, Puli, Schnauzer törpe, közép, óriás, Komondor, Pumi stb...)

Társasági kutyák? (Angol Bulldog, Csivava, Mopsz, Papillon, Tibeti Terrier, Uszkár törpe, közép stb...)

Terrierek? (Bullterrier, Foxterrier, Pincser, Russel terrier, West Highland White Terrier, Yorkshire terrier stb...)

Vagy Vadászkutyá? (Amerikai cocker spániel, Magyar vizsla drótszőrű, Német vizsla hosszú szőrű stb...)

2011. aug. 22. 12:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Malinois
2011. aug. 22. 12:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Kedves 12:27 nem mindenki szeretne szaporított kutyákat..5-10000-ért egy gyenge idegrendszerű kutyát kaphat max.........tözskönyveset pedig 60 fölött nem nagyon de tenyésztőtől nem fogja megkapni 10-ért hobbinak sem...a hobbi 40.60-ig van tenyészteni meg 60-tól a csillagos égig..-.-"
2011. aug. 22. 13:45
 14/16 anonim ***** válasza:

Kibeszélt itt tenyésztőről?

Én csak azt mondom a Dalmatát úgy láttam h 5000-ért van, és minden oltás megkapot de sajnos ezt már 1éve láttam!

Úgy h én nem beszéltem tenyésztőről!!!

2011. aug. 22. 14:31
 15/16 anonim ***** válasza:
kibeszélt arról h te azt mondtad tenyésztő én azt mondtam nem mindenki szeretne szaporított vagyis szaporítótól vett kiskutyát amik valszeg gyenge idegrendszerűek..
2011. aug. 22. 14:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Angol szetter:)
2011. aug. 22. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!