Pityupocse kérdése:
Alábbi configom van: . Segitenétek videokártyát választani?
Figyelt kérdés
Alaplap-> [link]
Proci-> [link]
A monitor sima 17" es, viszont szoktam róla blueray filmeket nézni full hd-s tv-n s az eléggé megterheli a procit, szal eggyik feltétel lenne h legyen rajta hdmi csatlakozó
Ramm-> [link]
Nos, a gép kép/videóvágáshoz kell azért nincs is külön vga, de mivel kijött a starcraft kettő ezért szeretném én is élvezni a fullos grafika előnyeit, hogyha már a többi alkatrész képes lenne rá.
Még 1x mondom, nem hd5870 eseket ajánljatok, hanem valami közepeset 25k ig ha lehet, max 30. Nem kell crysis meg ien hüeségek :))
2010. aug. 1. 10:18
1/15 anonim válasza:
4/15 anonim válasza:
Inkább az a Radeon HD5750, 5550-es kb. semmire nem jó (htpc-be esetleg).
5/15 anonim válasza:
Sapphire HD4850 Vapor-X
Ez az egyik legjobb/ár érték arányú kártya ;)
6/15 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy nem megy, csak, hogy a proci dolgozik erősen, mikor elméletileg a vid kártya dolga lenne. Erősebb vga levenné a terhelést a processzorról.
2010. aug. 1. 11:33
7/15 anonim válasza:
AMD-s a géped? Mert akkor egy Ati Radeon HD 5670-es aztán levan tudva full grafikán a Starcraft2 :)
8/15 anonim válasza:
Ja igen AMD-s bocsi most hozta csak be a linket. ;)
9/15 A kérdező kommentje:
5670 és 5750 között mi a különbség? árban ugyan ott vannak
2010. aug. 1. 12:17
10/15 anonim válasza:
Az 5750 jóval erősebb de inkább válaszd a HD4850et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!