Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akik kertes házban laknak,...

Akik kertes házban laknak, nagyobb telekkel, ők elviszik a kutyájukat sétálni? Milyen gyakran?

Figyelt kérdés

A nem kikötött, és bezárt kutyák érdekelnek, hanem azok, akiknek ott az egész telek, kert, és szabadon mozoghatnak.

Hogy e mellett is elviszi a gazdája sétálni?

2009. ápr. 15. 19:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még.

Érdekes, itt mindenki viszi a kutyáját, de nálunk (Bp.Kül. ker.)csak kertes házak vannak, és soha, senki nem viszi a kutyáját sétálni.

Nem igazán értem, hogy ha ilyen egyértelmű,hogy kell vinni sétálni, akkor én miért nem látok senkit sétálni a kutyájával, aki kertes házban lakik?

2009. ápr. 16. 14:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

nekünk nagyon nagy a kertünk, a kutyám egyedül van viszont egész nap punnyad a kerben, nem játszik nem futkos csak akkor ha bedilizik :D ilyenkor fut 2-3 kört ennyi a napi futás a kertben. plusz ha olyan kedve van a labdáért megy.

azért muszály vinni sétálni ott viszont úgy kell leállítani a futkosásból, meg nem állna egy mp-re sem :)

2009. ápr. 16. 16:12
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sem viszi senki, itt azért látod, hogy mindenki viszi, mert aki nem, az LEHET, hogy egyébként sem foglalkozik a kutyával, és nem fog ide írogatni.
2009. ápr. 16. 16:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is van kertünk és énis minden nap megyek egy (jó nagy) kört a "gyerekekkel". A nagy kertben sztem egy kutya sem fog egyfolytában futkározni, hiába van a tér. Azért néha jó kimozdulni, ismerkedni más (egészséges) kutyával is...
2009. ápr. 17. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!