Akik kertes házban laknak, nagyobb telekkel, ők elviszik a kutyájukat sétálni? Milyen gyakran?
A nem kikötött, és bezárt kutyák érdekelnek, hanem azok, akiknek ott az egész telek, kert, és szabadon mozoghatnak.
Hogy e mellett is elviszi a gazdája sétálni?
Én már sajnos csak múlt időben tudom írni, hogy a mi tacsink bizony két egybenyitható telket(természetesen 2 udvarról van szó) bitorolt, de szívesen vittem sétálni. Szinte extázisba esett így is, hogy világot láthat...
Nagyon kulturáltan viselkedett az utcán, s bizony lehetett vinni póráz nélkül is. Ez egyébként olyan kutyusoknál nehezen megy, akik ekkora területen élhetnek és ritkán viszik kapun kívülre...
Milyen gyakran? Megragadtunk minden alkalmat hetente többször is, de volt, hogy valamiért kimaradt.
Még villamoson is utazott. :-)
Kutyája / gazdája válogatja!
Viszem minden nap őket sétálni, pedig egész nap a kertben vannak szabadon. Van kenneljük, de oda csak akkor csukom be őket, ha például bográcsozunk és vendégek jönnek.
Nem egyszerű két kutyám van (egy rottweiler és egy kaukázusi) de szükségük van a mozgásra, ahogy nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!