Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » HELP! Nagyon fontos! Mitcsinál...

HELP! Nagyon fontos! Mitcsináljak vele?

Figyelt kérdés
5 éves argentín dogom nagyon csunyán megharapta a páromat. Összekellett varni a karján a bőrt. Nem voltam otthon 1 hétig,a páromra bíztam addig a kutyust,és ez lett a vége sajnos. Pedig megvan nevelve,kutyaiskolába is jártunk vele hónapokat,még amikor picike volt akkoris. Soha semmilyen körülmények között nemvolt vele ilyen gond,mindig nagyon barátságos volt,tudtam vele bánni. Igaz nem is volt még erre példa,hogy hosszabb idöre magára hagyjam,még nyaralni is magunkkal vittük. Látta már állatorvos,semmi konkrétat nem mondott.Vissza kellene vinni kutyaiskolába? Mit csináljak vele? Nagyon szeretem.
2011. aug. 20. 16:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Egyértelműen rangsorvita volt a kutya részéről, ennek az ágyban alvás az egyik jellemző tünete. Mi az, hogy levakarhatatlan szokása??? A "falkavezér" fekhelye szent, oda ő nem mehet és kész! Gondolom, egyéb problémák is vannak vele. Kutyaiskola ajánlott, emellett itt találtok tanácsokat a megnevelésére:

[link]

2011. aug. 20. 16:56
 12/19 A kérdező kommentje:
Tudja hogy az én helyem,ezért mindig "engedélyt kér"hogy feljöhessen. Én vagyok a gazdája,és engem nagyon is tisztel,és szeret. Megfogadom a tanácsokat,és visszavisszük kutyasuliba a párommal együtt. Nem szeretném ha ez megismétlödne..
2011. aug. 20. 16:59
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Téged lehet tisztel, de az nem jelent semmit, nem voltál otthon, ő volt a következő a rangsorban, és nem tűrte meg az alatta lévő (azaz a párod) viselkedését.

Mindenkinek alkalmaznia kell a szabályokat, és mindenkinek a kutya fölött kell elhelyezkednie a családban, akkor nem lehet baj. Illetve lehet, de az olyan ideggyenge viselkedészavaros kutya nagyon ritka.

2011. aug. 20. 17:09
 14/19 anonim ***** válasza:

A Cerberost ajánlom,ők vannak ilyen problémákra specializálódva.

Ha nem sikerül tisztázni a helyzetet a kutyával,akkor argentin dog fajtamentés,ők keresnek neki új helyet.

2011. aug. 20. 17:20
 15/19 A kérdező kommentje:
NEM fogom eladni,se elaltatni,se másik gazdád kereni neki. Ö AZ ENYÉM. Ö a mindenem. Inkább menjel el az összes pénzem kutyaiskolára,de sohasem válnék meg töle.
2011. aug. 20. 17:49
 16/19 anonim ***** válasza:
A Cerbi nem drága,tavaly a rehab-szoci foglalkozás,ahol a ti problémátokat orvosolnák,1000 ft/alkalom volt.Nagyon jók.
2011. aug. 20. 18:37
 17/19 anonim ***** válasza:
13%
te tudod! de ha ez megismétlődik komolyabb baja is leeht a párodnak és akkor nincs más választásod m int elaltatni. lehet hogy a tied de VADÁLLAT! ha EGYZSER megcsinálta akkor többször is fogja és a kutyaiskolával nm érsz el semmit
2011. aug. 20. 18:40
 18/19 panettone ***** válasza:
100%

ma 18:40

Tapasztalatból vagy ilyen harcias?

Minden tiszteletem a párodé, hogy ha elmegy a kutyasuliba és hagyja hogy a kutya tiszta lappal induljon egy ilyen helyzetből.

Én sem adnám el, altatnám el amíg csak van rá esély hogy neveléssel helyre állítható a rangsor

2011. aug. 20. 19:57
 19/19 anonim ***** válasza:

A kutyaiskola semmit sem ér. A gyakorlatokat, amiket ott hajt végre, ahhoz a helyhez fogja kötni.

Egyébként lehet, hogy csak téged szeret/tisztel a blöki. A mi kutyánk nagyon szelíd velünk, de ha vendég jön, el kell zárni, annyira "megőrül".

2011. aug. 21. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!