Mikor szoknak le a kiskutyák a tejről, mikor lehet őket ettetni táppal stb? .
Mikor nyítják ki a szemüket? (aszem 10nap)
stb...
Ami szerintettek hozzá tartozik azokat írjátok le lécci (pls):P :)):DD
(FONTOS, ÉS SÜRGŐSS LENNE)
9-10 naposan bár kinyitják a szemüket de még nem látnak...
3-4 hetesen kaphatnak kiegészítésként vagy kecsketejbe áztatott tápot vagy kölyökkutya tápszerbe ( a tehéntejtől sok kiskutya hasa megy)
h-h nem láttnak?
A kecsketej drágább, hol lehet kapni?
Nem jó nekik a felnőtt száraztáp, vagy macska száraztáp?(ez csak kíváncsiságból kérdem)
Nem jó mert nem felnőtt kutyák, és nem macskák (bármilyen hihetetlen).
3-4 hetes kortól lehet őket kínálni beáztatott jó minőségű kölyöktáppal. De emellett még szopni fognak.
:D okéé értetem!!!
(Én is tudtam h nem macskák:P:D)
Kiskutyáid vannak?
Féreghajtás 2 hetes kortól. Semmi macska táp, meg egyebek. Kölyök táp kell áztatva 3 hetes kortól kb. Milyen fajta? mekkora testű?
a szemük előtt egy védő réteg helyezkedik el a szem nyitva de még napok kérdése míg letisztul és látni kezdenek.
Kecsketejet piacon lehet kapni ha az nincs akkor a kölyök tápszer.
a felnőtt táp nem jó és kölyöktápból is jobb ha jó minőségű táp ezt beáztatod és összekevered a tápszerrel (én összeszoktam turmixolni ha beázott) ezt kaphatják néhány napig és fokozatosan abba lehet hagyni a turmixolást és kaphatnak már csak áztatott tápot majd ez is lehet egyre szilárdabb.
A macska táp egyáltalán nem megfelelő a kutyának és a macskának teljesen mások a szükségleteik..
legrosszabb esetben az első 1-2 napban kaphatnak sima tehéntejet, fél literenként belefőzöl egy kis grízt, ebbe egy tojássárgája (csak sárgája fehérje nem kell), meg méz ha kész a gríz szobahőmérsékletre hűtöd és ezt lehet a kölyöktáppal keverni, ha a hasuk menni kezd akkor azonnal hagyd abba mert a kicsik gyorsan kiszáradnak a hasmenéstől..
Az én kutyáim holnap lesznek 10naposak!
És ha még nem nyítják ki a szemüket holnap, akkor mi lesz?
Akk se macska se felnőtt táp, akkor csak kölyök.
Értettem köszi mindenkinek!:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!