Jól tettem, hogy bejelentettem a kóborkutyákat?
Figyelt kérdés
Reggel mentem a buszmegállóba és útközben összefutottam két db (szerintem fajtiszta labrador) kutyával,volt rajtuk hám,ezért úgy gondolom van gazdájuk,de hát én elmentem mellettük,bár nagyon félek az ismeretlen kutyáktól.Felhívtam a rendőrség ügyfélszolgálatát az adott városban és bejelentettem,megkérdezték támadnak e,én mondtam,hogy engem nem támadtak meg,de hát egy gyereket ki tudja meg e támadnának,hiszen én majdnem 170cm vagyok,attól hogy velem nem kezdtek ki,lehet egy gyerekre támadnának.de azt is mondta a rendőr,hogy ha úgy van megölik őket,de sajnálom a kutyákat is,de ha megtámadnának egy gyereket azt jobban sajnálnám..jól tettem,hogy bejelentettem a kóborkutyákat??2011. aug. 18. 10:54
21/21 A kérdező kommentje:
akkor sajnálom:( remélem nem lett semmilyen rossz következménye.:/
2011. aug. 20. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!