Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Légyszi, adjatok tanácsot (? )

Légyszi, adjatok tanácsot (? )

Figyelt kérdés
Párommal most költözünk kis kertes házba és szeretnénk kutyust. A kert kicsi és a lakásba nem szeretnénk beengedni. Úgy értem bejárhat, de nem bent aludna és télen is kint lenne. Milyen kutyus lenne a megfelelő? Minden nap lesz sétáltatva, de a kert akkor is kicsi, úgyhogy nagy mozgás igényű kutyus nem hiszem, hogy jól érezné magát. Segítsetek légyszi, írjátok le a tapasztalataitokat. Köszönöm!
2011. aug. 17. 11:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ebben aztán főleg nem látok rációt, hogy bejárhatna a kutya, de még télen is kinn lenne a helye? Ha amúgy is bejárhat, miért nem alhatna veletek, nyilván nem a hálószobában, hanem mondjuk az előszobában, vagy vhol ahol nem zavar? Legalább egy légtérben lennétek.
2011. aug. 17. 12:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Azért mert kicsi a lakás. Csak a konyha van külön, meg a fürdő. Választ nem kaptam a kérdésemre, kár volt pazarolnod az időt, hogy beszólj.
2011. aug. 17. 23:06
 13/15 anonim ***** válasza:

én jacvasolrtam a nehelyet.

amugy ez azért nem volt akkora beszólás, csak rákérdezett egy logikus dologra.

2011. aug. 18. 08:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Megfelelő választ nem kaptam a kérdésemre, akkor meg minek ír? A körülményeket nem ismeri. Amúgy meg leírtam, hogy kicsi a lakás, 2en épp hogy el fogunk férni, és nem tudna hol aludni a kutya. Természetesen nem a szabad ég alatt aludna, normális kutyaházban. Nem értem, hogy miért kell mindig találni valamit, amibe bele lehet kötni, miért nem lehet csak a kérdésre válaszolni? Ha valakinek nem tetszik valami, az tartsa meg a véleményét, és ne írjon. Amúgy kedves utolsó, a hozzászólásod első feléből nem értettem semmit...
2011. aug. 18. 10:32
 15/15 anonim ***** válasza:

siettem elirtam, bocs.

sajna ez egy olyan oldal ahol midnekki leirhatja a véleményét, ezzel a tudattal együtt kell élni:-).

amugy nekem 42.nm2-en van 2 kutya és elférnek, tudnak hol aludni.a házban nem aktivak elvannak.

én még mindig fenntartom a menhely 5letét, mert ott a lelkiismeretes gondozók pont tudnak majd ajánlani az igényeiteknek megfelelő jó kutyát.

2011. aug. 18. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!