Mivel büntethetném meg a kutyám? Kérlek adjatok tanácsot.
Figyelt kérdés
Nem tudom megbüntetni nem vesz komolyan próbáltam már mindent de semmi nem ht rá. Kérlek adjatok tanácsot.2010. máj. 8. 18:27
1/14 anonim válasza:
Téged kéne büntetni, nem a kutyádat! Ha nem hallgat rád az egyedül a te hibád! Megkéne tanulnod kezelni a kutyádat! Falkavezéres gyakorlatokat kéne végezned mindennap minden héten minden hónapban életed végéig, amik nem büntetések hanem apró dolgok amik kialakítják az értékrendet a kutyádban, hogy ki a falkavezér! Ne a kutyádat büntesd hanem képezd magad ha már eddig nem sikerült!
2/14 A kérdező kommentje:
Betartok minden falkavezéres dolgot én megyek ki elöbb csak vezényszóra ehet stb. de ha rosszat csinál és leszidom nem veszi komolyan hanem csinálja tovább.
2010. máj. 8. 18:32
3/14 anonim válasza:
az hogy lehet?én ráüvöltök,hogy mit csináltál?akkor már elkezd lapitani!fogd meg a nyakörvét és egy picit dobd odébb,vagy nem tudom mekkora.meg szólj rá jó hangosan,meg utana ne simogasd meg.
4/14 A kérdező kommentje:
Ráüvöltést próbáltam de rámnéz utána megy és csinálja tovább. a grabancánál is megfogtam már de nem hatásos akkor is rá két percre tart és visszamegy mintha misem történt volna. És látszik a testtartásán hogy nem érdekli a büntetés.
2010. máj. 8. 18:37
5/14 A kérdező kommentje:
ÉS nagyon nem tisztel legalábbis úgy érzem:(
2010. máj. 8. 18:41
7/14 anonim válasza:
rácsapsz az orrára és aztmondod, hogy NEM, nem üvöltve de határozott hangon...egy idő után már az orrára se kell rácsapnod mert csak arra hogy nem azonnal abba fogja hagyni. hidd el ez beválik most van 6. kutyám és a második is él még (3. mérgezték, 4. örökölt szívbetegség, 5. gyomor csavarodás) és tudom mit beszélek, ez eddig bevált módszer....eleinte nagyobbat üss az orrára, de ne túl nagyot és egyre kissebbeket én pl orrtüjkrön szoktam őket pöckölni mert az olyan érzékeny területe az orrnak hogy egy pöckölés is nagyon kellemetlen a számukra :D pár hónap és rájön hogy mi az hogy NEM! :D
8/14 anonim válasza:
Fogd meg a nyakörvénél fogva húzd magad elé sózz rá a kobakjára úgy 5-öt (no persze nem olyan óriásit, de azért érezze meg,fájjon neki. Mondjuk egy erős taslit) közben ordíts/beszélj jóval hangosabba kérdőrevonóbban,mint átlagosan. Pl: MIT CSINÁLTÁL??? Ha olyat csinált, aminek nyoma van (bepisilt, megevett vmit, ilyenek, akkor húzd oda és nyomd oda az orrát, és úgy csináld ezt. Lehet elsőre valakinek durván hangzik, de nem az. Utána zavard ki a házból (ha ott van) Ha jön később sunyizni, akkor legalább 1 vagy fél napig ne engedd, ne simogasd, hanem legyél vele szigorú.
9/14 anonim válasza:
Viktória mindig azt csinálja, hogy éles hangon visít egyet, az nagyon zavarja a kutyák fülét, azonnal abbahagyják, bármit csinálnak. Ha újra elkezd "rosszalkodni", újra csak vísít egyet. Ez nálunk is bevált, ha rásipítok az én Pocakomra, hogy "NENE", rögtön lefekszik, és hátracsapott füllel néz rám, rendszerint nem kezdi újra az adott dolgot. :)
10/14 anonim válasza:
Mennyi idős a kutyád?Talán túl fiatal még?
Kérlek, hogy ügyelj arra, hogy ne katonát, hanem a falka
-sorrendet ismerő ebet nevelj.Ne vezényszóra egyen, hanem várja meg, míg te étkezel, utána kapja csak meg az ő ételét.
Ha engedetlen, produkálja magát akkor fordulj el, ne kapjon figyelmet.Ne kiabálj rá, mert erről azt hiszi, hogy jó móka.
Nem tudom, hogy miben nyilvánul meg a rossz viselkedés.Írj róla, és megpróbálunk közösen kitalálni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!