Westie gazdák, adjatok tanácsot, hogy marad fehér a kutya?
Figyelt kérdés
CSaládi házban lakunk, a kutya imád kint lenni, viszont 5 perc után úgy tud kinézni....imádja túrni a virágágyást, tiszta sár az egész kutya.Sima vízzel le szoktam zuhanyoztatni,egyébként meg a kutyakozmetikus fürdeti.
Irigykedek, mikor büszke gazdik sétáltatják a hófehér kutyusukat, a miénk mindig csutakos, adjatok tanácsot..
2009. dec. 6. 15:26
1/6 anonim válasza:
Mi is kertes házban tartjuk kint és bent, DE nem lehet ennyire gyakran fürdetni, mi minden este amikor bejön csak a tappancsát mossuk meg vízzel. Az hogy a virágágyásban túrja pedig nevelés kérdése, érdekes, hogy azon felül, hogy koszos lesz, úgy tűnik nem zavar. Kerekperec le kell róla szoktatni, így máris 3ad annyira sem lesz koszos.
2/6 anonim válasza:
Várd meg amíg megszárad és keféld ki belőle.
3/6 anonim válasza:
Szia!
Vannak külön fehér szőrű kutyusoknak samponok. Próbáld ki azokat! Pl ez: [link]
A héry termékek nagyon jók.
4/6 anonim válasza:
Nagyon vigyázz ,mert a Westikre jellemző ,h a bőrük nagyon érzékeny.Én olyan szappanokkal fürdetem ,ami érzékeny bőrű kutyáknak van kitalálva.
5/6 anonim válasza:
lehet hintőbort szórni a bundára és belekefélni.. olyan heti 1x.. de! lehet, hogy a kutya bőre kiszárad és akkor én bőrpuhítóval fürdetem ami érékeny kutyáknak jó
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,
igen, tudom, hogy fürdetni nem szabad gyakran, azért csak vízzel mosom le -gondolom, hogy az nem árt.
Van hintőporom is, meg szárazsampon, végső esetben szoktam rászórni..
2009. dec. 6. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!