Hogyan tudnám lefogyasztani bolognese kutyámat?
Figyelt kérdés
Már 7 kiló és szó szerint folyik. Amikor elvinnénk sétálni, akkor leül az út közepére és eljátssza a nagyhalált, de ahogy hazaérünk máris rácuppan valami kajára vagy koldul valamit. Amikor bedobja a "hátrányos helyzetű kiskutya vagyok, éhezem" nézést, annak a többiek nem tudnak ellenállni és adnak neki valami húst. Most mit csináljak vele?2009. ápr. 14. 16:54
1/8 anonim válasza:
Amikor viszitek sétálni ne engedjétek hogy feladja. Több mozgás és kevesebb kaja.
2/8 anonim válasza:
Ejjha, tényleg jó kövér lehet, mert egy bolognese a standard szerint 3-4 kg. Nem szabad neki adni mikor kunyizik, akármennyire is szépen néz. Vegyél light tápot (Acana Light), és mozogj vele többet, labdázzatok, kiránduljatok stb. Ennyire nem lehet lusta egy kutya...
3/8 anonim válasza:
Azért vigyázz, hogy ne mozogjon egyszerre nagyon sokat! Én ismerek egy kutyát aki el van hízva, és volt, hogy elájult, mert annyit futkosott! Vidd úszni, szokták így fogyasztani a kutyákat. Ja és kérd ki az orvos tanácsát is.
4/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy a térdkalácsa leugrál, gondolom azért sem szeret mozogni (múltkor állatorvos rakta össze), meg nem is épp fiatal /7 lesz októberben/
2009. ápr. 14. 17:28
5/8 anonim válasza:
Hát akkor méginkább beszélj a dokival, mert biztos a kövérség is rátesz még a probélmájára! :( Meg egyébként is úgy tudtam, hogy orvos ajánlása nélkül nem ajánlott fogyókúráztatni, mint ahogy a gyerekeket sem.
6/8 anonim válasza:
Ja és ha leadja, akkor biztos, hogy még tovább fog élni! :)
7/8 anonim válasza:
Hát, elviheted hibernáltatni, de az nagyon sokba kerül. Én inkább a mélyhűtő mellett szavaznék, csak az meg zavaró lehet, hogy ott a sok kaja, meg egy döglött kutya. De hát te tudod.
8/8 anonim válasza:
Nem fagyasztani hanem fogyasztani akarja a kutályát te hülye!XD Amúgy elsőnek én is azt olvastamXD A fogyáshoz pedig nincs hús hanem inkább light tápot adj neki de mérd ki mennyit és rendszeresen mindig k ugyan akkor mondjuk este és ne nassoljon a kutya mondd mega családba mindenkinek hogy ne adjon neki senki enni csak te etetheted ha meg és a sétánál ha megáll akkor egy jutalom falatot húzz az orra elöt akkor csak meg mozdul:D És csak akkor add oda a ha vége a sétának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!