Milyen nyugtatót vegyek a kutyámnak?
Palotapincsi kutyámat szeretném megnyiratni, de sajnos nem igazán kedveli a kozmetikázást, mindig nagyon ideges olyankor, morog, néha odakap, a gép hangját egyszerűen nem viseli el.
A segítségeteket szeretném kérni, hogy milyen nyugtatót vehetnék neki, ami tényleg használ, és a nyírás ideje alatt nyugton maradna.
Előre is köszönöm a segítségeteket, és a válaszokat!
Szép napot mindenkinek!
Tudomásom szerint sajnos nincsen!
Pesten, Kecsekméten és Miskolcon van ingyenes szocializációs, rehabilitációs foglakozás tréning.
Már gondolkodtam én is rajta, hogy mindenki jobban járna, ha én nyírnám, mert legalább nekem hagyja.
Hát, Szegénykém első nekifutásra biztos nem lenne túl szép látvány. :-)
Kérj meg egy kozmetikust, hogy tanítson meg az alapokra. Annyiból megúszod a gyorstalpalót, mint a kutyakozmetikázást nála.
Bár... Ez azt az idegenek elfogadásának gondját nem oldja meg igazán.:)
nagyon jó gépeket lehet venni már akár 10-15 ezer forintért is ami egy életen át kitartana neked!
A technika csupán annyi hogy nyírás közben meg kell feszíteni a bőrt, nehogy belevágj, ez nem nagy trükk, csak annyi hogy egyik kezeddel nyírod másik kezeddel kicsit feszíted a bőrt a gép mögött.
A nyíráshoz való tanácsot köszönöm szépen!!!
Azt hiszem megpróbálkozom házilag, remélem kutyaformája fog maradni, és nem úgy fog kinézni mint egy kis birka. :-)
10-15ezer Ft-ért milyen kutyanyíró gépet lehet kapni? Arra én is vevő lennék! Főleg, ami ennyi pénzért egész életen át kitart.
Csak egy jó tanács: nehogy emberi hajnyírógépet vegyél!
Moser márkájú gépet láttam több helyen is (többet közt a Baumax-ban) kifejezettem kutyának van.
írd be a google-ban hogy moser kutyanyíró és használtakat is kiad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!