Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen nyugtatót vegyek a...

Milyen nyugtatót vegyek a kutyámnak?

Figyelt kérdés

Palotapincsi kutyámat szeretném megnyiratni, de sajnos nem igazán kedveli a kozmetikázást, mindig nagyon ideges olyankor, morog, néha odakap, a gép hangját egyszerűen nem viseli el.

A segítségeteket szeretném kérni, hogy milyen nyugtatót vehetnék neki, ami tényleg használ, és a nyírás ideje alatt nyugton maradna.

Előre is köszönöm a segítségeteket, és a válaszokat!

Szép napot mindenkinek!

2009. ápr. 14. 13:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Tanuld meg Te ápolni.
2009. ápr. 14. 14:27
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Tudomásom szerint sajnos nincsen!

Pesten, Kecsekméten és Miskolcon van ingyenes szocializációs, rehabilitációs foglakozás tréning.

2009. ápr. 14. 14:29
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha otthon nincs "probléma" a kutyával esetleg nyírhatnád Te házilag. Biztos nem lesz annyira szép mintha kutyakozmetikus csinálná, de szerintem ez nem olyan nagy gond. Legalább nem kell nyugtatókkal tömni a kutyát.
2009. ápr. 14. 14:33
 14/21 A kérdező kommentje:

Már gondolkodtam én is rajta, hogy mindenki jobban járna, ha én nyírnám, mert legalább nekem hagyja.

Hát, Szegénykém első nekifutásra biztos nem lenne túl szép látvány. :-)

2009. ápr. 14. 14:36
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérj meg egy kozmetikust, hogy tanítson meg az alapokra. Annyiból megúszod a gyorstalpalót, mint a kutyakozmetikázást nála.

Bár... Ez azt az idegenek elfogadásának gondját nem oldja meg igazán.:)

2009. ápr. 14. 14:38
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

nagyon jó gépeket lehet venni már akár 10-15 ezer forintért is ami egy életen át kitartana neked!

A technika csupán annyi hogy nyírás közben meg kell feszíteni a bőrt, nehogy belevágj, ez nem nagy trükk, csak annyi hogy egyik kezeddel nyírod másik kezeddel kicsit feszíted a bőrt a gép mögött.

2009. ápr. 14. 14:41
 17/21 A kérdező kommentje:

A nyíráshoz való tanácsot köszönöm szépen!!!

Azt hiszem megpróbálkozom házilag, remélem kutyaformája fog maradni, és nem úgy fog kinézni mint egy kis birka. :-)

2009. ápr. 14. 14:47
 18/21 anonim ***** válasza:

10-15ezer Ft-ért milyen kutyanyíró gépet lehet kapni? Arra én is vevő lennék! Főleg, ami ennyi pénzért egész életen át kitart.

Csak egy jó tanács: nehogy emberi hajnyírógépet vegyél!

2009. ápr. 15. 00:03
 19/21 anonim ***** válasza:

Moser márkájú gépet láttam több helyen is (többet közt a Baumax-ban) kifejezettem kutyának van.

írd be a google-ban hogy moser kutyanyíró és használtakat is kiad!

2009. ápr. 15. 10:26
 20/21 anonim ***** válasza:
előző voltam: azért írtam hogy egész életen át kitart, mert egy pincsit akar vele nyírni pár havonta.
2009. ápr. 15. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!