Már nagyon mérges vagyok a kutyámra!?
milyen fajta a kutyád?
általában ha egy kicsit éhezteted és éhes lesz ,szerintem megfogja enni.
Én is így vagyok a kis kutyákkal,csak maradékot enne,tápot nem nagyon akarja.
Nem fog éhendögleni. Kiteszed neki a kajáját, 10 percig otthagyod, akármennyit evett belőle, elveszed. és NEM adsz neki a saját kajádból, SOHA!
Pár nap, és megéhezik, rájön h nem lehet lacafacázni a kajával, amikor kinn van meg kell enni, különben éhen marad. A kutya sem hülye, amikor éhes lesz enni fog, kivéve ha beteg, de azt más jelekből is láthatod.
Szal legyél kemény, és csináld meg ezt, és ne törj meg előbb, mint hogy ő megeszi a kajáját!
amúgy is az embereknek kitalált fűszeres kaják nem egészségesek a kutyának, ezért se adj neki!
Köszi az eddigieket! Ő egy foxi keverék.
Arra gondoltam először, hogy netán fáj a foga, és kemény neki a táp, de nem lehet, mert benéztem a szájába, nincs rossz foga és a játékait is rágja.
Az lesz akkor, megvárom amíg megeszi a tápját. Ha egy két nap koplalásba kerül, akkor így járt.
a maradék sokkal finomabb mint a táp!!!és egészségesebb!!!!!a tápot hasonlítsuk össze a droggal:
ha a drogot egyszer megkostolod, azután rá fogsz szokni, mert olyan anyag van benne...és a tápban is ugyan így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!