11/25 anonim válasza:
Ezek a kutyák ugyan olyanok, természetesen fajtatiszták, és az hogy nincs törzskönyvük nem jelenti azt hogy keverékek...
12/25 anonim válasza:
nem csak akkor lehetnek betegek ha a szülők testvérek.. ezt az ostobaságot ki mondta neked?
a kutyák hordozhatnak olyan betegségeket genetikailag amikre bizonyos párosításokkal ráerősíthetnek ha szülők nincsenek leszűrve a betegségekre illetve a tulajdonos nem ismeri a vonalakat.
Egy kutya pedig csak akkor fajtatiszta ha van törzskönyve...ennyi
13/25 anonim válasza:
tessék itt nézelődj: [link]
Mellesleg az kiderülni, hogy hordoz e örökletes betegséget a kutya..évek múlva fog.. lehet, hogy csak idősebb korában jön ki rajta lehet már 33-4 évesen de kölyökként is előjöhet
14/25 anonim válasza:
ja és mindegy, hogy milyen a szája, hasa stb...tök mindegy pöttyös e vagy sem erről nem lehet eldönteni, hogy egy kutya fajtatiszta e vagy sem..
15/25 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek nem érdemes venni erről a helyről?
2011. aug. 16. 12:21
16/25 anonim válasza:
Jól látod kérdező, ha garantáltan fajtiszta, ép idegrendszerű kutyát szeretnél, akkor nem érdemes. Hacsak nem vagy tele, hogy később az átlagostól is több pénzt költs el rá.
17/25 anonim válasza:
Kedves BUTA kérdező! Minden Beagle FAJTISZTA mivel azok is a kutyák FAJÁHOZ tartozik. A faj mega fajta nem egyazon a két fogalom. A faj rendszertanilag sokkal nagyobb "halmaz", mint a fajta. A fajon belül vannak a fajták. Minden kutya fajtiszta. Nincs pl. kutya és macska keveréke. Tanulni kellett volna a bioszt. Buta ember buta kérdés, csak magadat égeted. De az is nagy szégyen, hogy a válaszolók nem vették észre a kérdésben a fatális hibát, ez az előttem válaszolókat is bizonyos mértékben minősíti. Ennyit értetek a kutyázáshoz, aztán osztjátok az észt!
18/25 anonim válasza:
Hát utolsó, most hogy így leírtad én mérlegre tettem az életem és úgy döntöttem, hogy ilyen fatális hibával nem tudok tovább élni. Búcsúzom tehát, köszönöm, hogy felnyitottad a szemem. Ó én buta, tudatlan, tanulatlan... Ekkora FATÁLISAT hibázni...
19/25 anonim válasza:
Hát nem kiállítható kutyók( ugye színhiba azonnal feltűnik), de attól még azok.
20/25 anonim válasza:
Igen fajtiszták.Amúgy én is szaporítótól vettem a Beagle kutyámat és semmi baja nincs,és a szaporítókkal azóta is tartom a kapcsolatot.A kutya szüleit is láttam,és semmilyen betegségük sincs amiről tudnának a gazdik.És a kiskutyáknak csak azért nem lett törzskönyvük,mert úgy sokkal drágábban kellett volna eladniuk,és így is elég kevesen vették.(Főleg a szuka kutyusokat..nem értem miért nem kell szuka kutya,miért csak a kan Beagle kell sok embernek,nekem pl szuka a kutyám,és mikor vettem kan már nem is volt egy sem,de én alapból szukát szerettem volna...) Ja és nem bántam meg,hogy tőlük vettem meg,mert annyira egy hullámhosszon vagyok a kutyával,és nem sokára agilityzni is megyünk..:))*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!