Szerintetek ezek a Beagle-k fajtiszták? (kép lent)
Igen azok, de oda is van írva.
2011. aug. 16. 12:00
2/25 miravagyokcsá válasza:
hátígy képre elég furcsának tűnik...de máshogy is meglehet nézni hogy azok-e ..pl az ínyük ha foltos akkor nem fajtiszták..
2011. aug. 16. 12:00
Nem fajtatiszták, mert nincs törzskönyvük, de amúgy is elég csúnyácskák. Ne szaporítótól vegyél kutyát, csak törzskönyvvel, szerződéssel, tenyésztőtől vegyél.
[link] Itt vannak a magyar beagle kennelek, már 60 ezer forinttól tudsz venni egy gyönyörű, fajtatiszta, egészséges kölyköt. Ezek a hirdetések, amik az expresszen vannak általában szaporítók adják fel, akik olcsón kínálják a beteges, ideggyenge kiskutyákat, amikről később kiderül, hogy csak távolról emlékeztet a fajtára.
2011. aug. 16. 12:01
Mivel nagy valószínűséggel nem adnak törzskönyvet, így nem lehet kijelenteni, hogy fajtatiszták.
Bármit odaírhatnak, a kérdező gondolom csak óvatos akar lenni. :P
Szerintem is egy kicsi furcsa a színük..
2011. aug. 16. 12:04
7/25 A kérdező kommentje:
igen persze hogy oda lehet rni azért kérdezem. Most akkor azok vagy nem mert furcsának néznek ki. De miért baj szaporítótól venni? Milyen betegségek jöhetnek elő?
Nem mindegyik szaporítótól jöhet elő betegség. Csak az olyannál akinek 2 testvér kutyusa van. Attól mert nincs törzskönyv a szülöknek az nem azt jelenti h nem fajtatiszták. Nekem van egy pincsim az anyja törzskönyves és törzskönyv nélkül vettem mert csak annyi pénzem volt. :)
Tehát az enyém is törzskönyves csak még a régi gazdijánál van a törzskönyv de nincs is szükségem arra a vacak papirra :) És ezek a kutyák is fajtatiszták :)
2011. aug. 16. 12:07
Szia én is vettem csivava kutyust tk nélkül (kérhettem volna tk hozzá). Mindenki mondta,milyen hülye vagyok hogy tk nélkül veszek kutyát,de nem érdekelt. megvettem,elvittem orvoshoz, megkapta a megfelelő oltásokat,az állatorvos perceket zengett akutyusról milyen egészséges, semmi harapás,szép fogak, fényes szőr, jól szocializált kutyus. Akitől vettem,azóta is tartom vele a kapcsolatot hogy s mint a kutyussal.
Ajánlom, nézz olyan kennelt,ahol lehet nem adnak TK-t, de normális,jó tenyésztőtől vannak.
2011. aug. 16. 12:09
Juuuj a szín... hallod ne hogy már ennyire hülyék legyetek...=/ NEM IKREK EZEK B.ZDMEG! Minden kutyán más más szín van minden beagle máshogy néz ki NINCS KÉT EGYFORMA KUTYA! -.- csak legyen jó a szemed és nézz meg 2 más más beaglet :)
2011. aug. 16. 12:09
Kapcsolódó kérdések: