Honnan tudom, hogy terhes a kutyám? És ha terhes akkor hány hónap múlva szülni
Figyelt kérdés
És még egy kérdés.Egy palotapicsi,és egy ilyen yorki keverékből szép kutya lenne?2011. aug. 15. 12:25
21/26 anonim válasza:
Előző: Ha 10 kölyök születik(merthogy az sem ritka), akkor is mindet megtartod? Ne legyél már ennyire ostoba! Azoknak meg, akiket gazdához adsz mivel biztosítod, hogy nem teszik ki őket, nem bántják őket? SEMMIVEL. A keverék alom lehozásával a menhelyen szenvedő kutyáktól veszed el az esélyt, az a gazdi, aki keverék kutyát akar ugyanezzel a lendülettel elmehetne a menhelyre és kihozhatna egy kis szerencsétlent ahelyett, hogy a felelőtlen kutyatartók felesleges almaiból hozna.
22/26 anonim válasza:
14.24-esnek:tudod,a stílus jellemzi az embert...
Kiállítottad a saját IQ-tesztedet.Ne aggódj,negatív lett.
23/26 anonim válasza:
Az utolsó elötti válaszolónak üzenem 10 kutya nem férne el 4000 négyzet méteres területen? egyébként nem idegennek adnák kutyát ha nem rokonnak unokatestvér testvér stb.
Az utolsó válaszolónak megannyit hogy nyugi a te IQ se különb mint az enyém és tövig bekaphadot ;)
24/26 anonim válasza:
Miért,anyád nem ér rá?Vagy esetleg a kecske?
25/26 anonim válasza:
Majd szólj,ha meg kell ijednem!A bullterrierek örülnének neked :)
26/26 anonim válasza:
A Bull terrier nem egy olyan agresszív fajta legalábbis egy jó pár ismerősömnek olyan kutyája van és én nem tapasztaltam hogy emberre támad volna elég nyugodt kutya csak nagy a mozgás igénye. De kiváncsi lennék mit csinálnál ha kettesben maradnál az egyik kutyámmal egy pitbull rottweiler keverékkel :) (az enyém nyakra támadó tipus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!