Honnan tudom, hogy terhes a kutyám? És ha terhes akkor hány hónap múlva szülni
Ivartalanítás!
"Sajnos és nem tehetek arról,hogy az a kutya nagyon vékony,és állandóan át tud jönni."
Tehát állandóan átjár, tudod, hogy egyik sincs ivartalanítva. Ezek alapján nem is értem, hogyan jutottál arra a következtetésre, hogy te nem tehetsz az egészről.
akkor fordítunk neked:szar kerítés, szomszéd ivaros kan átjár a te ivaros szukádhoz, szarsz rá, hogy a kutyád ivartalaníttatva legyen = a te hibád, hogy vemhes
vemhesség és ellés rossz a kutyának, évekkel megrövidíted az életét, már ha egyáltalán nem hal bele a vemhességbe és az ellésbe
pénzre lefordítva - elviszed ivartalaníttatni most = 25ezer Ft
hagyod elleni = UH, orvosi vizsgálatok = 15ezer + valószínű császár = 35 ezer, kiskutyák oltása, féregtelenítése + a kötelező chip 12-15 ezer/ kölyök (ha el tudod őket sózni, ha nem, akkor még 20 ezer / kölyök oltásokra)...a legócskább táp is 5-6 kutyának min 5000 egy hónapban
ellenben elveszed a lehetőséget a menhelyi kutyáktól, hogy gazdához kerüljenek
Utolsó,minek írsz hülyeségeket olyanról,amiről fogalmad nincs?Attól,hogy szerinted nem lenne komplikáció,még bőven lehet,nem a te véleményedtől függ.
A keverék kutyákkal senkinek nincs baja,hanem azzal van,hogy újabb senkinek nem kellő,felesleges alom jöjjön világra.
Tudod,másfél millió(!!!)gazdátlan kutya van az országban,közte sok édibédi szép kis kölyök is,csak épp senkinek nem kellenek.Ha lenne halvány fogalmad arról,mi a sorsa legtöbbjüknek,nem írnál baromságokat.
Egyébként(mint már milliószor le lett írva itt is)minden kutya FAJtiszta,még a keverék is,de nem mind FAJTAtiszta.
Mivel a kistestű kutyáknál nem szokott komplikáció adodni az esetek több százalékában ezért gondolom másrászt csak bátorítottam az illetőt harmadrészt ha fajtiszta lenne akkor talán jobban kellene az embereknek ő dönti el hogy akar-e vagy nem neked az ég világon semmi közöd a dolog hoz és ha még egyszer kioktatsz vagy ilyen hang nemben beszélsz a szájkosarat fogom feldugni a seggedbe remélem érthető voltam
egyébként a válasz az volt hogy szépkutya lenne-e és hányónap múlva fogszülni nem azt írta hogy engedélyezitek-e hogy a kutya szüljön, vagy megszülessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!