Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan tudom, hogy terhes a...

Honnan tudom, hogy terhes a kutyám? És ha terhes akkor hány hónap múlva szülni

Figyelt kérdés
És még egy kérdés.Egy palotapicsi,és egy ilyen yorki keverékből szép kutya lenne?
2011. aug. 15. 12:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
nekünk is születtek egyszer keverék kiskutyáink, borzasztó nagy anyagi gondot jelentett, mindet (11!!) beoltattuk, féregtelenítés is megvolt, plusz mivel nagyon későn keltek el, majdnem az összes kiskori oltást megkapták. utána ingyen ajándékoztuk el őket gazdiknak, nem lehet akárkinek odaadni egy kiskutyát, ajánlom az ivartalanítást. mellesleg pincsiknél veszélyes dolog az ellés. mire persze elkeltek, szívünk szakadt meg értük, úgy megszerettük mindet. utána ivartalanítottuk a kutyánkat. ne menj ezen végig, töredéke az ivartalanítás.
2011. aug. 15. 13:23
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Ivartalanítás!

"Sajnos és nem tehetek arról,hogy az a kutya nagyon vékony,és állandóan át tud jönni."

Tehát állandóan átjár, tudod, hogy egyik sincs ivartalanítva. Ezek alapján nem is értem, hogyan jutottál arra a következtetésre, hogy te nem tehetsz az egészről.

2011. aug. 15. 14:01
 13/26 A kérdező kommentje:
hát nem is tehetek róla.
2011. aug. 16. 21:09
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

akkor fordítunk neked:szar kerítés, szomszéd ivaros kan átjár a te ivaros szukádhoz, szarsz rá, hogy a kutyád ivartalaníttatva legyen = a te hibád, hogy vemhes

vemhesség és ellés rossz a kutyának, évekkel megrövidíted az életét, már ha egyáltalán nem hal bele a vemhességbe és az ellésbe

pénzre lefordítva - elviszed ivartalaníttatni most = 25ezer Ft

hagyod elleni = UH, orvosi vizsgálatok = 15ezer + valószínű császár = 35 ezer, kiskutyák oltása, féregtelenítése + a kötelező chip 12-15 ezer/ kölyök (ha el tudod őket sózni, ha nem, akkor még 20 ezer / kölyök oltásokra)...a legócskább táp is 5-6 kutyának min 5000 egy hónapban

ellenben elveszed a lehetőséget a menhelyi kutyáktól, hogy gazdához kerüljenek

2011. aug. 16. 21:16
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válaszolóval csak egyet tudok érteni! Igen ha fel fogod ha nem a te hibád! És + még rengeteg szeretetre méltó kutyusnak veszed el az esélyét attól hogy jó otthonra találjon! (na jó ha nem is rengeteg de hidd el nem 1-nek vagy 2-nek) Még mikor kölyök volt ivartalaníttatni kellet volna! Meg kellet volna csinálni a kerítést is! Most meg valószínűleg megint szarsz (már elnézést a kifejezésért) a kutyád egészségére és nem fogod ivartalanítani! (vagy igen) Tehát ha tetszik ha nem ez igen is a te hibád, nem a szomszédé (kicsit az övé is) meg nem másé hanem a tiéd! És ha már ilyen "gondos" szaporító lettél és hagyod megszületni a kölyköket legyél jó gazdájuk és keress nekik új megfelelő gazdit. Sajnálom ha meg sértettelek de ez az igazság. (szerintem)
2011. aug. 29. 13:47
 16/26 anonim ***** válasza:
29%
Nekem egy nagyon okos helyes keverék kutyám van nem értem mi a baja sok embernek a keverékekkel azok sokkal okosabbak strapabíróbbak a fajtisztáknál én csak annyit mondok hogy : csak ügyesen és sok szerencsét és 100% hogy nagyon helyesek lesznek (egyébként szerintem nem lesz komplikáció a szüléssel, vemhességgel)!!!
2011. aug. 29. 13:47
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó,minek írsz hülyeségeket olyanról,amiről fogalmad nincs?Attól,hogy szerinted nem lenne komplikáció,még bőven lehet,nem a te véleményedtől függ.

A keverék kutyákkal senkinek nincs baja,hanem azzal van,hogy újabb senkinek nem kellő,felesleges alom jöjjön világra.

Tudod,másfél millió(!!!)gazdátlan kutya van az országban,közte sok édibédi szép kis kölyök is,csak épp senkinek nem kellenek.Ha lenne halvány fogalmad arról,mi a sorsa legtöbbjüknek,nem írnál baromságokat.

Egyébként(mint már milliószor le lett írva itt is)minden kutya FAJtiszta,még a keverék is,de nem mind FAJTAtiszta.

2011. aug. 29. 14:04
 18/26 anonim ***** válasza:
15%

Mivel a kistestű kutyáknál nem szokott komplikáció adodni az esetek több százalékában ezért gondolom másrászt csak bátorítottam az illetőt harmadrészt ha fajtiszta lenne akkor talán jobban kellene az embereknek ő dönti el hogy akar-e vagy nem neked az ég világon semmi közöd a dolog hoz és ha még egyszer kioktatsz vagy ilyen hang nemben beszélsz a szájkosarat fogom feldugni a seggedbe remélem érthető voltam

egyébként a válasz az volt hogy szépkutya lenne-e és hányónap múlva fogszülni nem azt írta hogy engedélyezitek-e hogy a kutya szüljön, vagy megszülessen.

2011. aug. 29. 14:24
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Helyesen úgy van hogy fajtatiszta. Nem pedig fajtiszta. : ) És tényleg nem azzal van bajunk hogy léteznek keverék kutyák (nekem is azok vannak. : )) Hanem hogy felelőtlenek az emberek és ok nélkül szaporítják szerencsétlen kutyákat. Így is rengeteg keverék van a világon és általában szörnyű körülmények közt kell élniük mert a gazdák lusták ivartalaníttatni a kutyájukat.
2011. aug. 29. 15:38
 20/26 anonim ***** válasza:
46%
14:24 es vagyok én sem támogatom azt hogy utcára tegyék az én keverék kutyámat menhelyről hoztam el és szeretnék mellé még egyett ami szintén menhelyi lesz és ha szukát hoznák el és kölykei lennének nem tenném ki az utcára se menhelyre 1-2 kölyköt megtartanám a többit eladnám elajándékoznám ismerőseimnek de ha nem kellene senkinek egy se, ivartalanítanám őket és megtartanám az összeset mert nem szeretném elaltatni menhelyre vinni és teljesen tisztába vagyok vele hogy mindenhol telt ház van és én is elötte meggondolom hogy legyenek-e kölykei vagy sem és ha mégis a kölykök mellet döntök akkor teljes felelősséget kell válalni velük kapcsolatban mert nem akarok olyan gazda lenni hogy ha már nemtetszik a kutya pofája akkor már mehet az utcára!
2011. aug. 29. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!