Magyar kennelek honlapjai miért angolok?
Sziasztok.
Tudom ez nem az én dolgom, de érdekelne. Általában nagyon sok MAGYAR kennel honlapja angol. Arra nem gondolnak, hogy magyar ember is vásárolna tőlük, aki véletlenül csak magyarul tud? Vagy már levagyunk szarva emberek? :D
Figyelj, nyílván a kutyák az érdekesek, nem a honlap, DE:
Ha egy honlap csak angolul elérhető, nekem ez azt jelenti, hogy ott olyan drágák a kiskutyák, hogy csak külföldiek tudják megvenni. Most lehetnek akármilyen szép kutyáik, ha túl drágák, csak a szívem fájdítom.
Egyébként annál a kennélnél, amire én most konkrétan gondolok, a tavaszi alomból egy kivételével az összes kiskutya külföldre került.
És ha már a konkrét példát mondtam, én egy másik kennelből vettem meg a kiskutyám, nem olcsón, de mégis megfizethető áron, és az én kiskutyám és a szülei is gyönyörűek és nagyon okosak, kedvesek!
Rádaásul a tenyésztőjüket bármi problémám van a kutyussal, mindig hívhatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!