Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Magyar kennelek honlapjai...

Magyar kennelek honlapjai miért angolok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tudom ez nem az én dolgom, de érdekelne. Általában nagyon sok MAGYAR kennel honlapja angol. Arra nem gondolnak, hogy magyar ember is vásárolna tőlük, aki véletlenül csak magyarul tud? Vagy már levagyunk szarva emberek? :D

2011. aug. 15. 10:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem csak a kutya számít. Ha ott van a lehető legjobb kiskutya aki nekem kell akkor mindegy hogy milyen nyelven van az oldal (meg amúgyis). Ez már kicsit túlzás hogy ezért nem vennél onnan. Én max akkor nem vennék onnan ha elfogadhatatlanul bunkók lennének de amúgy őszintén szólva a tenyésztő nem nagyon érdekel ha jók a kutyái.
2011. aug. 15. 12:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Figyelj, nyílván a kutyák az érdekesek, nem a honlap, DE:

Ha egy honlap csak angolul elérhető, nekem ez azt jelenti, hogy ott olyan drágák a kiskutyák, hogy csak külföldiek tudják megvenni. Most lehetnek akármilyen szép kutyáik, ha túl drágák, csak a szívem fájdítom.

Egyébként annál a kennélnél, amire én most konkrétan gondolok, a tavaszi alomból egy kivételével az összes kiskutya külföldre került.

És ha már a konkrét példát mondtam, én egy másik kennelből vettem meg a kiskutyám, nem olcsón, de mégis megfizethető áron, és az én kiskutyám és a szülei is gyönyörűek és nagyon okosak, kedvesek!

Rádaásul a tenyésztőjüket bármi problémám van a kutyussal, mindig hívhatom!

2011. aug. 15. 12:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát ez igaz, de én a következetések helyett inkább megkérdezem őket, hogy mennyi a kutya és utána döntöm el, meg tudom-e venni. Így máris nincs köze a nyelvhez az egésznek. Több más oka is lehet hogy miért csak angol (bár én tényleg nem láttam még olyat) az oldal.
2011. aug. 15. 13:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha egy honlap csak angol nyelvű, akkor a kennel tulajdonosa különböző okok miatt Magyarországra nem akar kölyköt eladni. Ami véleményem szerint nem elsősorban azért van, mert kevesebbet kérhet érte, hanem a rossz tapasztalatok miatt. Több tenyésztőtől olvastam már, hogy a magyarokkal olyan rossz a tapasztlatuk, hogy itthonra nem nagyon adnak el kutyát.
2011. aug. 15. 14:08
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van olyan tenyésztő ismerősöm, aki nem is akar Magyarországra eladni kutyát. Sajnos annyira sok rossz tapasztalata volt már magyar vevőkkel (láncon, kennelben tartás) eltűnés, felszívódás, érdeklődésre nem reagálás, illatosról visszakerülés, hogy már nem akar magyaroknak kutyát eladni. Ha reaálisan megnézed a helyzetet ez valahol érthető. Érdekes módon a külföldi vevőivel még sose volt gond, pedig őket is ellenőrzi.
2011. aug. 15. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!