Mit tennétek ha nem lenne időtök a kutyátokra?
5 éve vannak nálam(anya-fia)-viszont egy hónap mulva olyan lesz a munkám h 12 órákat lennének egyedül,és még itt van a kisfiam is akivel szintén foglalkoznom kell a munka után,és nem lenne időm rájuk.
Idős kutyák,és a szivem szakad meg értük,de sajnálom is őket h egyedül vannak.
Ti mit tennétek?
Azt mondtad a kutyák idősek. Szerintem egy idős kutya jóval többet alszik, mint fiatal korában.
Lehet, hogy hülyeség, de szerintem semmi bajuk nem lesz. Egyrészt mert nincsenek egyedül, hiszen ketten vannak. Másrészt ha reggel megsétáltatod őket, akkor ki fogják bírni azt a 10 órát. Hétvégén gondolom együtt lesztek.
És hát ha a gyereked oviba kerül -bocsi, nem akarlak előre ijesztgetni- akkor az általában úgy szokott kinézni, hogy 2 hét ovi, 1 hét betegség. Nyilván a munkahelyeden tisztában vannak vele, hogy mivel jár, ha egy kisgyerek közösségbe kerül. Aztán ott vannak a szabadnapok + ami a gyerek után is jár.
Szóval szerintem megoldható, hogy maradjanak a kutyusok, hiszen nincs kőbe vésve, hogy Ti innentől minden áldott nap reggel 8-tól este 8-ig távol lesztek.
Ezenkívül nem tudhatod, hogy mit hoz az élet. Lehet, hogy találkozol valakivel, aki vállalja, hogy besegít.
Tudom, hogy nehéz, de szerintem megoldható, hogy veletek maradjanak.
Kisfiam már egy éve bölcsis,nem beteges szerencsére...
sajna vasárnap is dolgozok,párom meg csak vasárnap van itthon.párom 7kor elmegy itthonról,én fél8kor,és ő 7kor ér haza,én meg 7ig dolgozok,és utána még a gyerekért.
Félek ha ennyit lesznek egyedül,eladják a házat,mert egy itteni kedves szomszéd dörömbölt az ajton ha itt vakkantottak egyet,arra nem gondolva h ezzel idegesiti őket,és ezek után persze minden zajra ugattak,a kedves szomszéd meg feljelentett minket.(és senki nem mer lépni a szomszéd ellen-volt h benzinnel belocsolta a lépcsőházat,de a rendőrök csak ejnyebejnyéztek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!