Mit tennétek ha nem lenne időtök a kutyátokra?
5 éve vannak nálam(anya-fia)-viszont egy hónap mulva olyan lesz a munkám h 12 órákat lennének egyedül,és még itt van a kisfiam is akivel szintén foglalkoznom kell a munka után,és nem lenne időm rájuk.
Idős kutyák,és a szivem szakad meg értük,de sajnálom is őket h egyedül vannak.
Ti mit tennétek?
Akkor ajándékozd el őket!! Jobb az mint ez a szenvelgés velük. De úgy h gazdához menjenek egyből és ennyi, ne menhelyre. Ennyit azért megérdemelnek. Csak az ne legyen később h visszakéritek vagy h a gereknek vesztek egy újabb kutyát mert az úgy sír egyért, aztán az is hasonló sorsra jut 5-6 év elteltével....
Drága tanulópénz ez a felelősségről.
Mindenképp ha lehet ismerőshöz lenne jo ha kerülnének ahol hallok felőlük.
Gyereknek meg nem fogok kutyát venni,mert nem játék egy kutya.
és tudjuk h magunknak se,mert ha ők nem lehetnek velünk az azt jelenti h más kutya se.és visszakérni se fogjuk őket,ez senkinek se jó.
akkor mégis, MILYEN VÁLASZT VÁRSZ?
hmm, mit tennék? akkor elajándékoznám olyan helyre ahol nagy a porta, mert nem vagyok egy önző ember. és inkább szakadjon meg a szívem, de nekik jobb legyen.
De mondtunk alternatívát és az nem volt jó.
Az egész úgy tűnt mintha te csak megerősítést vártál volna a saját döntésedben, mármint h ajándékozd el a kutyákat.
Mi mást nem tehetünk értetek....
Tatabánya.
igen megerősítést vártam,mert sok ötlet felmerült,de csak ez maradt,de kiváncsi voltam hátha vkinek van uj ötlete.
de aki csak leszólni tud annak megköszönöm a részvéltelt,de nem lettem okosabb,nem szeretem mikor nem ismeri vki a helyzetemet,rögtönc sak szapulni tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!