Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlotok?

Milyen kutyát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Olyan kutyát keresek aminek nem kell olyan sok mozgás, kis termetű, engedelmes és ami megél egy kis házban. Ahol én, apa, anya és a nővérem él. Reggel és délután is kivinném sétáltatni 15-20 percre.
2011. aug. 13. 21:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

az angol bulldog is állatira ilyen.

egyik ismerősömnek van, a legnagyobb forgalomban simán viheti póráz nélkül, nemhogy nem akar elszaladni, nem is bír szerintem.

a néhány lépés lassú kocogásnál nem láttam gyorsabbnak.

a mozgás annyiból kell neki, hogy a dolgát elvégezze.

leginkább azt várja hogy valaki simogassa.

bár az ül, fekszik, maradjon kívül semmit nem tanult meg és ő is szubintelligensnek számít

2011. aug. 13. 22:12
 12/13 anonim ***** válasza:

beagle.. haha :DDDD

annak a kutyának van egy hatalmas mozgásigénye :DD csak úgy mint a többi vadászkutyának.

2011. aug. 14. 10:48
 13/13 anonim ***** válasza:
A francia bulldogot ajánlom.Ezt a kutyát a városi életre tenyésztették ki és nem nagyon szeretnek mozogni.Ez az a kutya ami inkább a gazdija mellől nézi a mozgást,mint,hogy ő is mozogjon.
2011. aug. 14. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!