Milyen kutyát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Olyan kutyát keresek aminek nem kell olyan sok mozgás, kis termetű, engedelmes és ami megél egy kis házban. Ahol én, apa, anya és a nővérem él. Reggel és délután is kivinném sétáltatni 15-20 percre.2011. aug. 13. 21:37
2/13 anonim válasza:
Ennyi mozgás nem elég egy kutyának. De ha napi 3x fél órára leviszed, akkor mondjuk palotapincsi.
6/13 anonim válasza:
Palota pincsi. És az tud a lakásban/udvaron is futkározni, mivel kicsi. És szerintem azért ne csak fél órára vidd el sétáltatni, ha nem minimum 1 órára!
7/13 anonim válasza:
H fiú vagy csivava, ha lány akkor miniatűr bullterrier
8/13 anonim válasza:
Napi 2 séta semmilyen kutyának nem elég, akkor inkább tarts macskát, vagy valami más kisállatot.
Az én kistestűm napi 4 alkalommal van lent, abból 2 séta minimum 1 órás.
A beagle-en jót röhögtem, akkor már inkább vizsla :D
9/13 anonim válasza:
Mopsz.
Mopszunk van, kettő, imádnivaló, hálás (kutyás mondás: egy mopsz még annak is örül ha a lábára lépnek), nincs hatalmas mozgásigénye, persze azért szeret sétálni és játszani :)
Kedves, családszerető és igazán mókás. Egyik legmókásabb kutyafajta, és imád kunyerálni, a mopsz minden kajádból kérni fog, bármit is eszel, és úgy néz hogy rohadt nehéz megállni hogy ne adj neki, de nem szabad, mert hízékony.
Egy hátulütője van: horkol :)
10/13 anonim válasza:
Egyébként a francia bulldog is ilyen típus, a 3. nem mondott hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!