Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fogott már meg/riasztott már...

Fogott már meg/riasztott már el betörőt a kutyád?

Figyelt kérdés
Hogy történt, milyen fajta a kutya?
2011. aug. 12. 21:11
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
79%
Sokan azért választanak őrző kutyát hogy elijessze a betöröt meg megfogja de igazság szerint aki be akar menni az bemegy kutyától is..Én a barátságos kutyára esküszök :D
2011. szept. 19. 22:17
 12/22 Akiteki ***** válasza:
100%

Odáig nem jutnak el, hogy bejöjjenek a kapun, mert a magyar agaram már a rigli elhúzásakor elkapja a kezét bárkinek. (Be kell nyúlni a kapun, hogy kiakassza) Nem zavarja, hogy ismerős, akkor sem jöhet be, csak ha én beengedem.

Az alomtestvére egy barátnőmnél viszont elkapott egy fickót, aki benyomta a kocsibejárót és ki akarta tolni a motort. A betörő kirohant, mikor látta a felé induló kutyát, de a kutya az utcán ráugrott és tartotta a földön. A gazdik még félálomban voltak, azt sem tudták mi történik, csak hívták a kutyát és látták, hogy akkor mászik le a pasasról, aki felpattant és elrohant. Sosem volt tanítva ilyesmire.

2011. szept. 19. 22:25
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két német juhászom volt mindig, azután vettünk kutyát miután másodszor is betörtek hozzánk. A kutyák felnőttek, kb három éves volt az idősebbik, ismét megpróbáltak betörni hozzánk. Na ezt kár volt. :D Még a kerítésen bejöttek az előkertig, de utána stop tábla volt. Az egyik rabló még elmenekült, a másik beugrott az ablakon az idősebbik kutya utána és elkapta a házban a rablót. Amíg haza nem értünk addig sakkban tartotta. Én a német juhászra esküszöm szerintem annál jobb házőrző nem kell, de mindenkinek van saját véleménye.
2011. szept. 19. 23:46
 14/22 anonim ***** válasza:

ismerősöm lány dobermannja-nem volt kiképezve őrző-védőnek-

egyszer a kocsiban maradt,amíg a haverom bement a boltba (sötétített lehúzott ablakok)ki akarták pakolni a kocsit,ahogy benyúltak már harapott és őrjöngött a kutya.

szintén ez a kutya,nyaralójukban bemászott az ember a kerítésen,ahogy leért a földre a kutya támadásba lendült.

unokatesómék 2 ó németjuhásza meg olyan "sunyi" hogy beengedik a betörőt,elbújnak és szép csendben becserkészik és levadásszák.jól nyakon harapták az illetőt:D

2011. szept. 20. 09:49
 15/22 anonim ***** válasza:

Betörőt még nem, de a postást és a szomszédot már tartotta sakkban a német juhászom.

Beengedte a szomszédot, a szomszéd még meg is simogatta, de kimenni csak akkor engedte, amikor már hazaértem. A postással hasonló helyzet. A szomszédnál még csak 8-9 hónapos volt, a postásnál egy éves.

2011. szept. 20. 15:22
 16/22 anonim ***** válasza:
51%
"...a de igazság szerint aki be akar menni az bemegy kutyától is." Kedves válaszoló! nembiztos hogy ki is jön;)
2011. szept. 20. 16:46
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ismerosom javai vedelmere 16 kutyat tartott a haza korul, de ennek ellenere egy ejjel mindenet elvittek kutyakkal egyutt
2011. szept. 20. 22:36
 18/22 anonim ***** válasza:

az durva,hogy 16 kutyat tart valaki es csak kiraboljak

En ahogy itt olvastam,a legtobb az nemet juhasz.En amugy is szeretem ezt a fajtat,szoval 10000% hogy a kovetkezo kutyam nemet juhasz lesz.Es hogy nehogy tevedes tortenjen,nem csak az orzesre kell,hanem mert nagyon-nagyon tedszik kulsoleg-belsoleg ez a kutyafajta.

2012. jún. 14. 15:38
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha valaki kifejezetten házőrzésre szeretne kutyát, az kuvaszt vegyen. De mindenképp csak tenyésztőtől, nehogy egy ideggyenge példányt fogjon ki.

Hozzánk próbáltak egyszer betörni, belső reteszes a kapu, benyúltak kireteszelni, a kutya meg megfogta az illető kezét, nem tudta kihúzni, csak ott ordított míg a szomszéd elő nem jött megnézni mi van (nem voltunk otthon). Egy nagytestű keverék volt. Óriás schnauzer volt az apja, az anyja ír szetter.

2012. jún. 14. 16:53
 20/22 anonim válasza:
Yorkim van,megőrül már ha egy kis neszt hall és elég komoly hangja van a méretéhez képest:) Betörőt még nem fogott,azt hiszem soha nem is fog elkapni egyet sem,mert belerúgnának de a lényeg,hogy elég harcias ha arról van szó:)
2012. jún. 14. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!