Mi a véleményetek az olyan emberről, aki olyannal poénkodik, hogy mivel nem vette észre a betörőt a kutya, ezért kiszögelné és megnyúzná? Ráadásul többször is mondogatta.
én poénból mindenfélét mondok a kutyámnak, mondjuk másnak nem
mi is kérdezgettük "tőle" miért nem fogta meg a csúnya betörőt, de persze dicsérjük azért, hogy otthon volt, és bátor kutyus volt
szóval másoknak nem poénkodnék ilyennel, max. a kutyámnak
nem tudok mit mondani rá, attól függ, hogy mondja
hozzáteszem, ma már ritka, hogy egy kutya elijeszt valakit, sajnos:-(
16:05
Én is csatlakoznék a vadász+társa lelövéséhez.
Hát én ha ilyen történne velem, örülnék ha nem bántották a kutyámat, hallottam h sokszor lefújják, megmérgezik, megverik esetleg meg is ölik a kutyust. Nemtudom, nincs az a tv ami többet ér egy családtagnál...
A lelövőshöz meg...nem találok szavakat az ilyet le kéne csukni
16:05-ös vagyok. Nekem van kutyám, macskám, egerem, és nekik a családom, vagy barátok jelenlétében is szoktam mondani, ha pl. macska láb alatt, és kiabál, hogy ő egy hete nem evett (hazug disznó), hogy mostmár elég legyen, mert agyoncsaplak :)
Továbbá egy másik szeretett ilyen mondás a Rómeó és Júlia musical Mercutio-Tybalt párbajából: kivágom, megsütöm, felnégyelem, és koncként a kutyáim elé vetem... de szintén ugyanabból a darabból, ugyanabból a részből (macskák vagy kutya számára címezve, amikor fejhangon kommunikálnak): vinnyogó gazember, kezem elér, megfizetsz az összes bűnödért. Esetleg ha kutya épp mászik be a veteményesbe, vagy ás valahol (ritkán szokott a saját helyén kívül, de melegben nem állja meg), ugyancsak a Rómeó és Júliából: jogod nem volt... meg hasonlók... de csak számukra, és könnyed, vicces éllel. Sosem bántottam őket, 1-2 pofon néha becsúszott, de szökőévente egyszer. Nem bírom az állatkínzást, sokkal kevésbé, mint az emberek öldöklését... (nem mintha embert ölnék, vagy bántanék, de pl. tévében látva az állat bántalmazása jobban megérint, mint az emberé).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!