Hogyan vegyem rá anyumat, hogy kapjak kutyát?
Apa azt ígérte, hogy ha lesz kerítés lesz kutya. Most van kerítés nincs kutya. Anya azt ígérte, hogy ha suliba fogunk járni akkor lesz kutyánk. Jövőre hatodikos leszek és még mindig nincs kutya. És akárhányszor felhozom neki a kutyatémát rögtön kiborul. És azt mondja mindig, hogy csak jót akar nekem. De ha tényleg ezt akarja akkor miért nem kaphatok egy kutyát?
Segítsetek!
Félnek hogy az ő gondjuk lenne később a kutya..nálam ugyanez volt, mentek az igérgetések sorra, és kutya nem lett, ugyanezt csinálták nálam dettoo mint nálad:DDD
Aztán végül ideköltözött a szomszédunkba egy labi, akinek van hogy a gazdái elmennek 1-1 hétre ideoda, és akkor ránk bízzák a kutyust, és mindig este mentem át etetni vittem sétálni meg játszottam vele, télen ha a gazdái dolgoztak és befagyott a vize akkor átmentem kicserélni, és így látták hogy alkalmas vagyok, így kaptam egy Goldent, aki most másfél éves :)
Mert a szülők parasztok ilyen szempontból. Lehet lepontozni meg hogy mit gondolok, de ez van. Engem is átb*sztak éveken keresztül, hogy ekkor meg akkor lesz. Hát k*rvára nincs...
Nem szeretem ha átcsesznek. Akkor mondja azt, hogy fiam soha a büdös életbe nem veszek neked kutyát, ne is álmodozz, ne nézegesd őket. Nem hitegetni.
Tudják, hogy alkalmas vagyok rá, mert volt már kutyánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!