Nem akarja enni a kutyám a jutalomfalatot?
Tök drágán vettem neki jutalom falatot 600ft/fél kiló. Erre nem eszi. Vagy kettő csontot evett meg belőle azt is akkor mikor megvettem és a lépcsőházban leültem kértem tőle pacsit meg ilyesmi. Azt hittem majd akkor enni fog belőle ha látja, hogy a többi kutyának is azt adok kint parkban, de nem így sem fogadta el jutalmazásképpen mikor ugyanúgy kértem tőle pacsit vagy megkértem üljön le.
Most mit csináljak hogy megegye? Nem azt mondom, hogy totál nem ízlik neki na de nem nagyon érdekli.
Jó honnan tudjam meg, hogy kell-e a kutyának bontsam ki és vegyek ki pár darabot letesztelni? Biztos megengedik a boltba nyilván. Igazad van...
Utolsó: Végre egy normális ember!
Nincs belőle kisebb adag. Csak ekkora.
Jó akkor majd holnap eladom úgy biztos jobban jár ugye? Csak azért, mert nem akarom hogy finnyás legyen.
Persze ha tápot írtam volna, hogy nem akarja meg enni a kutya akkor rögtön írtátok volna hogy fú hát ellett cseszve a kutya meg hogy vegyem el 20perc múlva a kaját majd rakjam ki akkor reggel ha megint nem eszi megint vegyem el.
Olyan nagy bűn az, hogy ha már kidobtam 600forintot jutalomfalatra akkor elvárom, hogy egye is meg?
Ha tanítani szeretnéd a kutyust, akkor vegyél inkább másik jutalomfalatot. Annak -mint már írták- az a lényege, hogy szeresse a kutya.
Ezt, amit megvettél a vacsorájába tedd bele. Úgy értem, hogy ha mondjuk tápot adsz neki, akkor a tápba belekevered a jutalomfalatot. Csak nem válogatja ki.... :D
Ha mégis akkor vidd el egy menhelyre... mármint a jutalomfalatot :)
De amúgy mi a neve annak a jutalomfalatnak? Pedigree?
Ilyen: [link]
Az a bosszantó, hogy régen ilyet evett is csak kicsiben. Ugyan így nézett ki a csont két kis pont is volt a két szélén. Csak azt a fressnapfban vettem neki. Ezt meg nem. Nem is értem...
Még a menhely jó is ötlet, de 30kmrrel arrébb van. De hát csak járok arra felé meg hát ha már megyek csak nem egy jutalom falattal megyek oda.
Szia:)
Az én kutyáimmal is ugyan ez volt a baj, én is jó okos voltam, megkezdtük a kutyasulit, és az első óra előtt jól bevásároltam nekik mindenféle jutalomfalatból.
Kicsit többet költöttem (sajnos) 600 ft-nál...
Az egyetlen, aki evett, az a káj volt, de az a műanyag tálat is felzabálná...:D
a suliban aztán mondta a kiképző, hogy sokkal jobban járok, ha veszek 300 forintért egy kiló párizsit, és 0,5-1 centis kockákra vágva adom nekik...
na ezért már mindenki megbolondult, azóta azt se tudják, mit csináljanak, ha csak a zacskó csörgését meghallják!:D
nem is kérem, de földhöz vágják a s.ggüket, fekszenek, gurulnak, magyarul adnak maguknak feladatot, hoyg kapjanak belőle...:D:D:D
az a 600 forint meg az ördögé...
azért ha annyira nem ízlik neki, ne erőltesd rá, nem ér annyit...
ez nem válogatósság, hanem egyszerűen különbség van táp és jutalomfalat között...
Na ezaz, hogy néha még azért sem dolgozik. Hangulat függő neki. Tegnap este mikor tv-ztem már így éjfél fele felhívtam magamhoz az ágyba és megevett két kekszet. Szerintem nem teljesen reménytelen az eset :D Mert örült neki mikor dolgoztattam adtam neki a feladatot várta, mikor adom oda a kekszet. (össze volt törve több darabra)
Hát előbb utóbb csak elfogy, max többet esznek a futtatón a többi kutyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!