Hogy vegyem rá a kutyám, hogy megegye a jutalomfalatot, ha nem ízlik neki?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 20:05
1/13 anonim válasza:
Hát talán vegyél neki olyat, ami ízlik... De ismerősöm pirított szalonna darabokkal csinálta a tanítást, meg száraz husival. Azt minden kutya szereti.
2/13 A kérdező kommentje:
És akkor mégis mit csináljak a megmaradó 20 dkg jutalomfalattal? Egyem meg?
2010. ápr. 22. 20:09
3/13 anonim válasza:
2 kutyám van. A jutalom falatokat egyik sem szereti. Az egyiket elég nehéz volt jutalmazni, de keksszel sikerült. Illetve a száraztápot szeretik, abból kaptak jutalomként kézből.
4/13 anonim válasza:
add oda a szomszéd kutyának, menhelynek vagy igen, edd meg
te örülnél, ha pálpusztait tömnének a szádba jutalomként, mikor mondjuk utálod?
5/13 anonim válasza:
A jutalomfalat nevében van...jutalomra való. Ha beletuszmákolod, az már nem jutalom.
Valószínűleg tele a pocak, azért nem fogadja el, válogat.
6/13 anonim válasza:
Ja! Hát ezt beleírhattad volna a kérdésbe, nem vagyok én médium, hogy kiértsem a mögöttes kérdést...
Mi anno a macseknak vettünk olyat, amit nem szeretett és apránként belekevertük a kajájába. De odaadhatod valami más kutyának is.
7/13 anonim válasza:
Kicsit éheztezsd meg. Mindent megfog enni .
8/13 anonim válasza:
Nem tudom, mi olyan baromi fontos azon, hogy lenyomj a kutyád torkán 20 dkg szart, amit szegény nem szeret. Hagyd már békén a szerencsétlent, a kaját ajándékozd el, vagy vágd ki a kukába, de ha a kutyád elutasítja, ne traktáld már. Milyen dolog már ez?!
9/13 Akiteki válasza:
Mit akarsz neki adni? 20 deka aranyat? Ha nem kell neki, dobd ki.
10/13 anonim válasza:
Ez a nap kérdése! Jót nevettem, köszi! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!