Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nekem van egy 4 hónapos...

Nekem van egy 4 hónapos yorkshire terrier kutyám, és nem áll fel a füle! Az nagy baj? Mit tudnék ezellen tenni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 10:40
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
szánalom, hogy mindenki leszólja azokat a kutyákat amelyikek nem fajtatiszták... 1 éves koráig egyébként van idő, hogy felálljon a füle. na de ők is ugyanolyan érző lények, és inkább legyen nálam egy beteges kutya akinek legalább jó életet tudok biztosítani, mint hogy valamelyik sintértelepen kössön ki és kínok kínja közt kelljen elpusztulnia. az én yorkim bazinagy lett, és nem áll fel a füle sem, nincs törzskönyve. Na és? MI van akkor? a kutyusom remek egészségnek örvend és kullancscsípésen meg gyomorrontáson kívül még semmi baja nem volt. és ne magyarázza meg nekem senki, hogy egy fajtatiszta kutya jobb mint egy keverék. azt is megértem, hogyha valakinek a szaporítókkal van gondja (velük nekem is van, nem is kicsi) mégis szaporítótól vettünk kutyust, hogy jobb életet tudjunk adni neki. de ez csak az én véleményem..
2013. máj. 31. 22:52
 22/23 anonim ***** válasza:

Sok a rosszindulatú megjegyzés. Még hogy visszavinni! Meg hogy mennyibe került! Ekkora marhaságot!

Én a helyedben megkérdezném az orvost. Van;

1. Porcerősítő

2. szakszerű fülragasztás

3. tud segíteni.

2013. júl. 11. 14:38
 23/23 anonim ***** válasza:

3. masszírozás

4. a fülén lévő nagymennyiségű szőr is lehúzhatja.

Ennyi.

2013. júl. 11. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!