Ez minden menhelynél így van?
Nézegettem a menhelyeket, és a dunaújvárosi menhelyen nagyon szép kutyák vannak. Fejér megyeiek vagyunk, és is itt van.
Ezek igazak.:
- mielőtt odaadják a kutyust eljönnek, ellenőrzik az udvart, hogy mennyi hgelye lesz mozogni, a tápot, a kutyaházat, a pórázat stb. ????
- többször el kell mennem hozzá, sétáltatni, összeszokni. ??
- sokszor jönnek majd ellenörizni. ???
- nem adják oda, ha 30 km-re laksz. ???
stb. ? ezek igazak. ???? :oooo
Elképzelhető...
Azok a kutyák éppen eleget átéltek már, incs szükségük egy újabb pocsék gazdira.
Szerintem abszolút jogosak a feltételek, én szívem szerint bevezetném ezt minden állattartó háznál.
szia!
Én a nyíregyházi Állatbarát Alapítványtól fogadtam örökbe az előző kutyámat. Ők örültek, ha szabadultak, azóta sem hallottam róluk! Szó se volt ilyenről, hogy ők kijönnek, vagy érdeklődnek a kutya után, vagy ilyesmi. Szóval, ha ez neked gond, onnan fogadj örökbe!
Sok menhelyen igen..a vidékiekben általában kisebb a szigor... most az Illatos úton is ez lesz már a módi..
Ezeknél a menhelyeknél ahogy az első is írta az a cél, hogy a kutya biztosan jó helyen legyen.
A 18,11-es utolsó mondatát másként fejezném be:
"Ha ez neked gond, ... ne fogadj örökbe!
Itt vannak a dunaújvárosi menhely örökbeadási feltételei.
Ennyire szigorú feltételeket általában csak a fajtamentések szabnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!