Hol/hogy keressek pumi kan kutyát fedeztetésre?
Szeretnénk a puminkat felpároztatni, de nem tudom hol találok hozzá fiút.
Olyan gazdit szeretnék találni, akivel ki lehetne egyezni egy kutya választásában és a fedeztetés miatt nem kérne 10 ezreket..
www.jofogas.hu Itt beirod a megyét, ahol laksz, kikeresed a kategóriában hogy haszonállat, és keresgélsz.
www.vatera.hu itt is láttam már hasonlokat.
Szeretnénk megtartani egy kiskutyát, meg vágytunk rá egyszer átélni ezt a dolgot. A többi kiskutyának is tudnánk gazdit.. nem értem miért probléma ez neked..
Elég idegesítőek az ilyen kötekedő emberek, valószínűleg kutyabarát vagyok, és nem valami bunkó, elmebeteg, aki, ha születnek a kutyájának picijei első dolga lesz őket megkínozni! :@
Hidd el én is levágnám azoknak az embereknek a kezét, akik kirakják a kutyikat az útra.. vagy éppen a kölyköket bedugják állatmenhelyre vagy akárhova...
De ettől függetlenül felidegesített az a fajta hozzáállásod, hogy minden ember ilyen.
Mondjuk a kutyádnak születik 6 kölyke, 1-et megtartasz. Mi garantálja hogy a maradék 5-öt nem éheztetik, nem vágják be a menhelyre, tartják láncon, szaporítják halálra? Életük végéig figyelni fogsz rájuk? Mind a 6 oltva, féreghajtva, ivartalanítva lesz? Hozzájárulsz anyagilag ha nem? Visszaveszed őket?
Ha szaporítasz akkor nem vagy állatbarát ... ezen nincs mit ragozni. Engem meg a te hozzáállásod háborít fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!