Steroidot kutyáknak, lehet tőle vmi baja?
Idegi betegségek, rák.. bár nem próbáltam még.
Az viszont mindent elárul rólad, hogy nem viszed sétálni, mert csúnya..
Pont, hogy a mellékhatás érdekel.
Kedves első, ma is vittem, csakhogy 2x elfeküdt az út szélén... annyira. Meg majd én leszek a város állatkínzója, éheztetője, nem?!
Haha én nem a kutyámon próbáltam, hanem saját magamon.:D
Amúgy, hogyha a kangörcs a bajod, akkor azt nem fogja megoldani az anabolikus szteroid, mivel minden AS kúra alapja a tesztoszteron. És mint tudjuk, a test. az egyik hormon, amely felelős a libidóért. Ha viszont elhagyod a tesztót, és mondjuk boldenone-t adsz neki, amely DHT csoportból való, akkor pedig leáll a tesztótermelés és a szervezet hozzászokik a tesztó nélküliséghez, és ez a kúra után hozhat nehézségeket és hosszantartó bajokat. Mert ha tesztót tolsz mellé, akkor is a természetes termelésed leáll, viszont nem szoksz hozzá ahhoz, hogy nagyon alacsony a tesztó szinted.
Amúgy én nem ajánlom egyáltalán.
Amúgy valóban, nálam is megnőtt nagyon az agresszió szint, és a legkisebb dolgokon is be tudtam pipulni, persze én mint ember, és nem állat, ezt tudtam kezelni, bár néha nagyon nehezen.
Viszont egy állat nem tudja magát féken tartani.
Emellett a hormonális rendszer károsodása, szervi bajok(májjal, vesével, szívvel kapcsolatosak) is fennállhatnak.
Én a helyedben elvinném egy dokihoz. Az tudja, mi a baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!