Ilyen fiatalon nagyon sokat értek az állatokhoz, tipp szakma?
Szia!
érdekes én is pont így vagyok vele,kutyákról mindent tudok,
15 éves fiú vagyok.
Sokat értek kutyákhoz,fajtákat felismerem,betegségek,almot pont most nevelek.....
A leírás nem tér ki sok állatra, de pl. nekem csincsillatenyésztő ismerősöm végzett ilyen szakon, és pl. a diplomamunkáját már abból is írta.
Állattenyésztőként nagyon nehéz elhelyezkedni és sajnos nem egy megbecsült, túlfizetett szakma. Az egyetlen lehetőséged az, ha egy saját vállalkozást nyitsz, bár ennek is rengeteg buktatója van és nagyon sok becsődöl, nyithatsz kutyakozmetikát, állateledelboltot, vagy akár mind a kettőt, indíthatsz kutyaiskolát(bár csak ebből nem lehet megélni).
Etológust, zoológust sem igazán keresnek. Állatorvos, állatorvosi asszisztens kizárva, hacsak nem szokod meg a vér, sérülések látványát. Ez az a szakma, ahol a legtöbbet foglalkozhatsz állatokkal és a legtöbbet teheted értük.
A kutyatenyésztés egy hobbi, ami ráadásul nagyon költséges és a legtöbb esetben közel sem térül meg(pénzben) a kutyákra fordított összeg, ha tisztességesen csinálod, akkor nem jöhetsz ki pluszba.
Egyébként nem olyan különleges és nagy teljesítmény, hogy ismered a fajtákat, betegségeiket, tulajdonságaikat, stb és az sem hogy van két jól nevelt kutyád, nagyon sokan vannak ezzel ugyanígy, csak sajnos ebből önmagában nem lehet megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!