Milyen táppal etessek? Tudom sok ilyen kérdés volt de az enyémnem most konkrét oka van.
nekem boxer van és a ,,Boldog bulldog"- jött be nekünk
ez kimondottam munkakutya táp
de van még a ,,Mega menü"-ennek nagy a fehérje tartalma
Hát ezek meg milyen tápok?
Kérdező: nekem az egyik kutyusomnak pajzsmirigy alulműködése van, és akármennyit evett nem hízott. Mióta szedi a gyógyszert szépen összekapta magát. Bár ennek általában vannak más tünetei is, nekünk csak annyi volt. Esetleg kérdezd meg a dokid, a vizsgálat 5000 forint alatt van. Csak egy tipp.
Ha nem csak szaraztapban gondolkodsz, kiprobalhatod meg a Premiere Best Meat konzervet is, akar a szaraz utan, kiegeszitokent. Nalunk ez az abszolut kedvenc, ha mas a vacsi, akkor is kap 15-20 dkg ilyet "desszertnek" a vegen, mindig megeszi. A reggelije meg PBM szaraztappal keverve. A Fressnapf sajat markaja, allatorvos szerint is nagyon jo minosegu, es ahhoz kepest nem draga, most akciosan 399/800 g. Ugy nez ki, mint egy normal huskonzerv, meg en is siman belekajalok ;o) Es van belole Junior is, ketfele izben. (Ha nem adsz neki egy egesz dobozzal egyszerre, lehet muanyag tetot kapni a konzervre, ami tok jol lezarja.)
Es igen, a fozott kajaval is erdemes probalkozni, tegyel bele belsosegeket (foleg maj, sziv) is, egy piacon ezek eleg olcson beszerezhetok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!