Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy lehet egy másfél éves...

Hogy lehet egy másfél éves kaukázusi lányt megtanitani hogy csak egy helyre kakiljon?

Figyelt kérdés
nagy udvarunk van de épp oda.. ahol kedve tartja, gyözzük szedegetni utána, van egy kisfiam aki nem sokára menni fog, nem akarom hogy mindig az aknákban kössön ki.
2011. aug. 8. 13:59
 1/5 anonim válasza:

Milyen nemzetiségű?

Azeri,Örmény, vagy Grúz?

Adoptáltátok?

2011. aug. 8. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Már vártam, mikor üti le valaki ezt a magas labdát:)

Persze a magyar kislányok is szanaszét kakilnak másfél éves korukban:)

2011. aug. 8. 14:17
 3/5 anonim válasza:
Te perverz! Az udvarra szaratod az adoptált lányodat?
2011. aug. 8. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Mint már jónéhányan és jónéhányszor leírtuk:

A KUTYA NEM EGY HELYRE SZARIK, GENETIKUSAN ÚGY VAN "KÓDOLVA"

Tessék egy részt lekeríteni a kertből, ahol csak a gyerek van, én is ezt csináltam.

2011. aug. 8. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Meg lehet neki tanítani enyém 4 évesen tanulta meg! Na szóval szedd össze a kakit a kertből de ne dobd ki hanem tedd egy kupacba oda ahova azt szeretnéd hogy ürítsen. Mutasd meg a kutyádnak és nagy valószínűséggel uda fogja végezni a dolgát nekem ez bevált! De sose takarítsd el teljesen az összes kakit a kupacból hanem legalább egy csomagot haj ott mert külömben kezdődik előrről az egész! De mondjuk én eszt csak télen szoktam alkalmazni hogy megtaláljam a hóba! De sok sikert hozzá!
2011. aug. 8. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!