A golden retrieverem párosodott nagy valószíűséggel de elkezdett nyüszíteni és szétjöttek. Milyen baja lehet a kutyámnak azon kívül hogy vemhes?
már eléggé off vagyok, de válaszolok
Nem az az igazán a gond, hogy te megteszed. Hanem, hogy leírod ide, hogy megteszed. És ezért esetleg sok ember úgy gondolja, hogy nem gond, ezek szerint nem kell ivartalanítani, majd én is vigyázok. Aztán nem sikerül a dolog.
Nyugaton közel 20 évig tartott az a "nevelőprogram" nagyon szigerú chippelési és nyilvántartási kötelezettséggel párosulva, aminek az az eredménye, hogy mostmár akár Magyarországról tudnak örökbefogadni kutyát, mert beállt a kereslet/kínálat és nincsenek tízezerszámra kóbor állatok. Ez itt még előttünk áll. És sajnos a törvények sem kedveznek, hiszen, míg nyugaton nagyon szígorú nyilvántartás van, addig itthon boldog, boldogtalan bejegyzettlen, oltatlan (veszettségre gondolok) kutyákat tarthat.
Off és lehet pontoszni: Húzzatok már ezzel az ivartalanítási maszlaggal a pics@ba?? Ez volt a kérdés????????????
Egyébként nem valószínű, hogy bármi baja is lehet a kutyádnak.
utolsó válaszadó:
én neked keményen ajánlom az ivartalanítást. nem a kutyádnak, NEKED!!!
szeinted miért nem megyünk az ivartalanítási maszlagunkal a pics@ba???
AZÉRT, MERT NEM BÍRJUK NÉZNI, AMINT NAP MINT NAP ÚJABB ÉS ÚJABB ALOM SZÜLETIK MEG, ÉS PÁR HÓNAP MÚLVA KERÜLNEK MENHELYRE, ÉS PÁR HÓNAP MÚLVA SZENVEDVE MENNEK ÁT A SZIVÁRVÁNYHÍDON!
EZÉRT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!