Elvihetem a júliusban két éves, jó kondiban lévő golden retrieverem egy 5 napos hegyi túrára?
Még nem tudjuk, hogy letáborozunk egy helyen, és onnan tovább minden nap, vagy minden nap visszük magunkkal a csomagainkat... De mivel egész napos gyalogutak, kíváncsi vagyok ti mit gondoltok? Mi van ha lenyel egy méhet, vagy az első nap belemászik egy fertőzött kullancs? Nézem ahogy meghal a kezeim között? :( Messze leszünk a civilizációtól.
17/L
Nyugodtan vidd el, nagyon fogja élvezni. Az én goldenemet is vittem már egész napos túrára, nagyon jól bírta.
Kullancs elleni szert mindenképpen tegyél rá, méhet meg nem hiszem, hogy le fog nyelni :)
Legyen rajta spot-on, és kullancsnyakörv, és próbáld átnézni a túrák után.
De nem kell mindig a legrosszabbra gondolni! Gondolj arra, hogy a kutyádnak ez óriási élmény lesz, és nem lesz semmi baj! Nem szabad ennyit aggódni:) Legyél elővigyázatos, legyen egy kis elsősegély pakkod (fertőtlenítő, valami kötszer, olló, csipesz, kalcium, stb)
nyugodtan viheted!én a pincser keverékemet vittem 10 napos túrára! annyira élvezte hogy haza sem akart jönni!
Vigyél:nyakörv,póráz,szájkosár,egy kefe ha valami bele menne a szőrébe,meg amit gondolsz
sok dologra lehet szükséged!
A mi kutyánk direkt vadászott a méhekre, meg is ette őket, amúgy még nem hallottam olyanról h lenyelt vna egy kutya egy méhet. Én nem emiatt aggódnék. Bár nem akarom az aggódásodat fokozni de én a lehetséges tüskék miatt jobban félnék, mert lesérül, nincs mese vissza kell fordulni. De ez ilyen benne van a pakliba, akár te is kificamíthatod a bokád, úh sztem ezt sem kell túl aggódnod :D
Na most jól megbíztattalak, de vidd nyugodtan az a lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!