Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyenek a Bernáthegyi illetve...

Milyenek a Bernáthegyi illetve a Bernipásztorok természetre, evés mennyiség, gyermekszeretet, illetve mik a különbségek?

Figyelt kérdés
Még csak gondolkodunk, hogy majd milyen legyen. Az már biztos, hogy párom nagy testűt szeretne és ő szereti a Bernáthegyit. A hely elég nagy kertben lenne és épített kutyaház is van. De azért kiváncsi lennék a hasonlóságaikra, különbségeikre, természetükre.Köszönöm előre is a válaszokat.
2011. aug. 8. 09:18
1 2
 11/11 anonim válasza:

Tudom, már jó pár éve van, hogy feltetted a kérdést, de énis szeretnék válaszolni.:)

Nekünk 13 évig bernáthegyink volt (tavaly halt meg). Velem nőtt fel (hiszen énis 13 éves vagyok), és egy nagyon aranyos, kedves, gyönyörű kutya volt. Játékos volt, de lusti is egyben. Miénk ugatott amikor jött valaki. Mivel nagy volt a termete, nagyon sokan féltek tőle. Ezalatt a 13 év alatt egyszer se támadt meg, harapott meg, lökött fel senkit. Nagyon szeretetreméltó kutyus volt, mindig ráfeküdt a lábunkra, hogy simogassuk. :D Most újra szeretnénk egy kutyát. Én és a testvérem újra bernáthegyit szeretnénk, de mivel apa aztmondta, hogy még egy olyan b.hegyit nem találunk mint amilyen Ő volt, ezért kerestünk egy hasonló fajtát és a berni pásztorkutyára esett a választásunk. :) Szerintem szinte ugyanolyanok, csak a berninek hosszabb a szőre.

2016. máj. 21. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!