Ha egy kan kutyát ivartalanítok és utána összeengedem egy szukával, akkor ugye nem lesz kiskutyájuk?
ma 15:46
Egyáltalán nem írt hülyeséget Szellőlány. Nem csak a golyóit veszíti el, hanem a "hormonjait is".
Elég sok ivartalanított kan kutyával találkoztam életem során (kutyaiskolában dolgozok) és hidd el, gáz lenne, ha az ivartalanított kan kutyák ugyanúgy reagálnának a tüzelő szukákra :D
Akkor az enyém csodakutya!
Ám érdekes azért, hogy mások is írták, hogy nem közömbös az ivartalanított kan kutyájuk a tüzelő szuka iránt. Az sem mindegy, hogy együtt élnek a kutyák, vagy az utcán találkoznak futólag séta közben. Engedd meg nekem kedves előző, hogy leírjam a tapasztalataimat, még ha ez ellenkezik is a tieiddel! És igen, Szellőlány butaságot írt, mert egy gazdi aki ismeri a kutyáját, az meg tudja különböztetni a dominanciából rámászást egy másik kutyára, az ösztönös párzási késztetéstől!
Az okos hitetleneknek ajánlom ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2186215-a-tuz..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!