Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy lehetnék ÉN a falkavezér?...

Hogy lehetnék ÉN a falkavezér? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy kutyám és gondozom,én etetem,és ápolom és mégsem engem fogad el falkavezérnek hanem apukámat.
2011. aug. 7. 09:52
1 2
 11/14 anonim válasza:

A kutyátok apukádat határozottabb, energetikusabbnak tartja nálad, vagy bizony kényezteti. A kényeztetés elég könnyen átcsaphat behódolássá és akkor a kutya lesz a főnök. A határozottság, energetika azért fontos, mert irányítod, véded, irányt mutatsz neki egy bizonytalan világban. Ez neki jó.

Amúgy ha egy kutyánál nincs fegyelem, annak beláthatatlan következményei lehetnek a gazdira, idegenre, vagy akár a kutyára is. Kárt tehet másban, magában.

Ha egy kutyát irányítasz, biztonságban fogja érezni magát és nyugodt lesz.

2011. aug. 7. 11:36
 12/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.hát apum nem szokta kényesztetni :) talán a kutyám fél tőle nem tudom.és mért rágjam a fülét?van esetleg olyan oldal ami ilyennel foglalkozik?betudnátok linkelni előre is köszi
2011. aug. 7. 15:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Mind a kettőtöknek a kutya felett kell állnia a rangsorban. A kutyának el kell ezt fogadnia, és mind a kettőtökre hallgatnia kell játék, munka közben, ha fegyelmezés van, vagy ha hívod.

google kereő: Hogyan legyek falkavezér?

2011. aug. 8. 11:38
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinem :)
2011. aug. 8. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!