Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lehetnék én a falkavezér?

Hogyan lehetnék én a falkavezér?

Figyelt kérdés

"Megint elő kell vennünk a sokak által már unt falkavezérség témát..."

Nekem nincs bajom a kutyámmal szerencsére, de kíváncsi vagyok, hogy ha lenne, mi lenne a megoldás?

2010. aug. 27. 10:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez a link nagyon hasznos, olvasgasd át

[link]

2010. aug. 27. 10:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Érdekes, az alapján, amit leírtak, a KUTYÁM a falkavezér! Én például annak soha nem tulajdonítottam jelentőséget, hogy leül elém, vagy előttem megy ki a kapun. Ezt nem is tudtam, de ezentúl mindig odafigyelek erre. Köszönöm a linket :)
2010. aug. 27. 11:21
 3/10 A kérdező kommentje:
Most adtam neki vizet, és beleittam előtte a tálkába (most mostam ki, úgyhogy tiszta). Azt a döbbent-megbotránkozó kifejezést le kellett volna fényképezni! :D
2010. aug. 27. 11:23
 4/10 anonim ***** válasza:
xD Ez tetszik, bele iszol a tálkájába:). Na nekem is el kell olvasnom azt a linket :).
2010. aug. 27. 11:31
 5/10 A kérdező kommentje:

Jól van na :)

Hát ha ez kell neki! :D

2010. aug. 27. 11:34
 6/10 anonim ***** válasza:

nálunk is ez megy:S

náluk egy kemény yorkshire terrier a falkavezér:@ én beleettem a tányérjábaxD hát nem hatott sokat.. de ő is tök le volt döbbenvexD

2010. aug. 27. 12:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Na elolvastam. Azthiszem én is megcsócsálom a kajáját:D. De akkor nem kell letenni a tálat a földre,fogom,megeszem a virslit vagy amit belerakok, és utána ha megettem tegyem a kutya tálját a helyére,ahova szoktuk? Vagy tán le kéne bukni a földre?:D. Amúgy nagyon jó kis írás, megéri elolvasni:) az én kutyám 9 hetes de gondolom nem árt előre tisztázni a dolgokat, csak anya túlságosan sajnálja, és ha csak én csinálom, ő nem akkor ő lesz a falkavezér. Vagy akkor én leszek a falkavezér, ha én csinálom rendesen, a kutya lesz mögöttem és ugy veszi hogy a többiek mögötte álnak? mert nekem úgy is jó.:). (Bocsi hogy a kérdésednél kérdeztem:))
2010. aug. 27. 12:26
 8/10 A kérdező kommentje:

Most elszántam magam, hogy itt rend lesz!!

Esti etetésnél ha megugat vagy ilyesmi (mikor "elkezdek enni" a "kutyakajából") mit csináljak?

Nincs nagy kutyás tapasztalatom, ez látszik is de tanuló vagyok, otthon lakok, és most szeptember 15-ig egyedül leszek a kutyával.

2010. aug. 27. 12:28
 9/10 anonim ***** válasza:

12:13as vagyok

én úgy olvastam egy másik oldalon hogy úgy kell enni a tányérjából hogy raksz rá egy olyan átlátszó fóliát és arra mondjuk csirkehúst virslit vagy valamit és előtte jó látványosan A FÖLDÖN:D kell enni és a maradékot meg dobd oda neki és ebből tudni fogja hogy övé csak a maradék.

2010. aug. 27. 12:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Ahogy valameik filmbe volt,harapd meg a fülét:D Na jó csak vicceltem. Na kipróbáltam:D Nyüszített, szaglászott és próbált kitúrni de 1 perc alkatt megnta bement a kosarába és várt:). Ha ugat, ne foglalkozz vele sztem.:).
2010. aug. 27. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!