Mit csináljak, ha a kutyám a falkavezér?
Kutyasulit végeztem a kutyámmal, hihetetlenül jól nevelt, szófogadó, lesi minden rezdülésemet.
És mindig előre engedem, ha megyünk sétálni, sőt, séták alatt kifejezetten magam elé küldöm:D És akkor mi van? Ha szólok neki, azonnal mellettem van.
A csodálatos kutyadoki, póráz 2 végén, és jan fennel nagyon sokat segíthet, de azért nem kell betegesen ragaszkodni mindenhez, ami ott elhangzik.
Ha a kutyád kiegyensúlyozott, hallgat Rád, akkor szerintem ezzel ne foglalkozz. Örül, hogy viszed sétálni, élvezi a szabadságot, ne akard ezt megvonni tőle. Persze, fegyelmezni kell, ha nagyon felpörög, de ők sem robotok, ők is lehetnek szeleburdik:)
IGENIS SZÁMIT hogy ki megy ki az ajtón először.
Ha húz akkor ő érzi hogy ő a falkavezért,de ha neveled akkor már tudni nem fogja!
Ha először megkap vagy morog vagy bármi olyat csinál le kell nyomni a földre 3 percig tartasd lenn és tudni fogja hogy te vagy!jó hogy nézed a kutyadokit nekem meg van könyvben is.Ő a követő,te a vezető, és ne feledd NYUGODT HATÁROZOTT ENERGIA! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!