Egy 15 éves lánynak yorkshire terrier?
Csak bátran! Viszont egy yorki sohasem fog elfáradni úgy készülj. :)
Ja és ne sértődj meg, ha valakitől azt hallod, hogy "puncinyaló" :) Kutyakiállításon hallottam, nem vicc.
nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Igen mindig korán felkelnék és suli elött megsétáltatnám.
Nem menözni akarok vele. Az egyik volt oszt.társam azt csinálja a kutyájával...de én nem azt fogom,arra jó lenne egy Barbie baba,hogy csak fésülgessem,táskába rakjam meg ilyenek.
Kira! tudsz mutatni képet a kutyidról? biztos cukii <3
Hát én se 8 éves nem vagyok se plázacica és mégis van egy három éves Yorkim...*.* Imádni való! 16 évesen kaptam!
Nem a világ legokosabb kutyái közé tartózik, de azt a jelzőt, hogy(" baromi hülye")mint az egyik kedves hozzászóló mondott, azt megcáfolnám! Kedves, aranyos, önfejű, akaratos..., nah ezek igazak rá! :)
Ha tényleg nem csak divatból kell, akkor szerintem simán való neked! :)
Köszi utolsó :)
Tényleg nem divatból kell :D
Szia!
Én is azt mondom, ne figyelj azokra akiknek a kutya a rotinál kezdődik... Egy ilyen kis kutya is okoz ugyanannyi örömet mint a nagyobb fajták.
Ha van benned elég akaraterő hogy "pórázon tarts" egy ilyen kis eleven kutyust akkor mindent bele :)
Az tény, ha itthon marad egyedül hajlamos a rosszalkodásra....de ez is csak nevelés kérdése. Ha rászoktatod kiskorától hogy egyedül legyen, nem hiszem hogy gond lesz vele. Plusz gondoskodj neki kellő mennyiségű játékról illetve rágnivalókról, főleg amíg pici. Az enyém másfél éves és ha itthon marad egyedül már inkább elpihen.
Nagyon okos, értelmes kiskutya és jutifalatokkal szinte mindent elérhetsz nála :)
Szia!
Már régebben raktad fel a kérdést, azóta lehet már meg is van a kiskutya, de mindenféleképpen szerettem volna elmondani a véleményemet.
Én 13 évesen kaptam nővéremmel közösen egy Yorkshire terriert, aki egy imádnivaló és rendkívül OKOS kutya!!!
Én sem vagyok egyáltalán pláza cica és nem mondanám hogy sokat számít az életkor egy kutya tartásánál. Egy kisebb méretű kutya ugyanolyan szeretetet, megértést, kedvességet és rossz napjaidon boldogságot okoz mint bármilyen más nagytestű kutya. A miénk csak pár hónapos koráig rosszalkodott, de akkor is csak a rossz papucsokat, játékokat és az erre rendkívül jól szolgáló marhabőr kis cipőket rágta. Azóta már kiskutyái is voltak ami teljesen rendben történt és bármilyen orvosi beavatkozás nélkül folyt. Három szintén teljesen okos és szeretnivaló jó kiskutyái születtek, ezt biztosan tudom állítani mivel kettő rokonokhoz került és azóta is rendszeresen találkoznak.
Minden a neveléstől függ és semmiféleképpen nem kell túlzásba vinni az erőszakos dolgokat ha éppen bepisil vagy megrág valamit, mert azzal csak a legrosszabbat éred el.
Én teljes mértékben ajánlom neked és remélem rendesen bánsz majd vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!