Egy 15 éves lánynak yorkshire terrier?
Az,hogy egy 15 évesnek való-e?..
Foglalkoznék vele,imádnám,gondoznám meg minden ami fontos... :D Már nagyon várom,hogy kapjak. Annyi,hogy suli idöben kb reggel 8-15 óráig kéne egyedül hagyni. De már lehet,hogy 13-14 körül itthon lenne valaki.ez gond?
az elözö válasz az 1. válaszolónak szól. :D
Köszönöm a többi választ is.
Kisméretü kutyát szeretnék!ès mindenképp yorkit!!
Tudom,hogy sok felelöséggel jár.. de én akkor is szeretnék. 8 évesnek yorki?? azt azért mondjuk nem mondtam volna...
//elnézést az ékezetek miatt,csak nincs a billentyüzetemen./
Ne hallgass ezekre a nagy kutyabarátokra, akik szerint a kicsik "fityf*szok"..
Rotik között nőttem fel, nagyrészt rám hárult a foglalkozás, miután édesapám meghalt. Mégis, mindig is a kisebb kutyák tetszettek, de soha nem kaphattam, nálunk csak a rottweiler számított kutyának.
Most, hogy már saját házam van, megtehetem, hogy olyan kutyát válasszak, amilyent csak szeretnék. Van két kistestű tacskókeverékem, és egy yorkim. Mindig is erre vágytam, hogy 3 tökmag szaladgáljon a lábam körül! :)
Nem tudom mennyire vagy kutyák terén tapasztalt, mert a yorkik neveléséhez nem árt. Nem akarok kor alapján ítélni, de ha csak divatozni szeretnél vele, fésülgetni, táskában hordozni, öltöztetni, akkor kérlek NE vegyél kutyát. Való neked, ha eléggé elkötelezett vagy. Tisztában vagy vele, hogy a yorkit is nevelni kell, szocializálni. Határokat szabni és a környezetéhez, a kutyákhoz szoktatni. Nem válogatósak, nem buták. Válogatós az, akinek a gazdája megengedi. Nem buták, hanem önfejűek. Ha olyan a gazdájuk, akit könnyen kijátszhatnak, akkor lesznek problémák.. Járulj hozzá a fajta sztereotípiájának eltörlődéséhez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!