Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy 15 éves lánynak yorkshire...

Egy 15 éves lánynak yorkshire terrier?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta szeretnék egy yorkit,és most úgy néz ki,hogy megkapom. :) Tudom mivel jár...a szöre...stb.....
2011. aug. 6. 21:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
És mi a kérdés?
2011. aug. 6. 21:12
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
nem még nem tudod mivel jár majd ha megkapod és mondjuk eltelik pár hét,hónap na akkor fogod tudni hogy mivel jár. amúgy én a terriereket senkinek nem ajánlom. De te tudod. Ha megkapod te vagy a felelős érte és rengeteg dologról le kell mondanod igaz cserébe sok szeretet kapsz.
2011. aug. 6. 21:13
 3/20 anonim ***** válasza:
16%
Yorki? figyelj egy 8 éves gyereknek elmegy vagy egy plázacicának,de egy 15 éves lánynak inkább goldent javasolnék. Azzal sokkal jobban jársz. :)
2011. aug. 6. 21:14
 4/20 A kérdező kommentje:

Az,hogy egy 15 évesnek való-e?..

Foglalkoznék vele,imádnám,gondoznám meg minden ami fontos... :D Már nagyon várom,hogy kapjak. Annyi,hogy suli idöben kb reggel 8-15 óráig kéne egyedül hagyni. De már lehet,hogy 13-14 körül itthon lenne valaki.ez gond?

2011. aug. 6. 21:18
 5/20 A kérdező kommentje:

az elözö válasz az 1. válaszolónak szól. :D

Köszönöm a többi választ is.

Kisméretü kutyát szeretnék!ès mindenképp yorkit!!

Tudom,hogy sok felelöséggel jár.. de én akkor is szeretnék. 8 évesnek yorki?? azt azért mondjuk nem mondtam volna...

//elnézést az ékezetek miatt,csak nincs a billentyüzetemen./

2011. aug. 6. 21:22
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
a Yorki télleg egy 8 évesnek való. Annak van ideje babusgatni,és fésülgetni,15 vagy gondolom gimis.Inkább tanulj, A yorki válogatós, és baromi hülye.
2011. aug. 6. 21:25
 7/20 anonim ***** válasza:
0%
15éves lánynak yorki? felejtsd el inkább kuvasz vagy roti az a neked való kutya:D
2011. aug. 6. 21:40
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Édes, pici, és nagyon erőszakos.:-)) Ha épp ilyen kutyát szeretnél, akkor hajrá. Ha reggel megsétáltatod suli előtt, akkor megvár a pisivel, míg hazaérsz. De sokat kell vele foglalkozni, mert ha unatkozik, szétszedi, és szétugatja a lakást. A foglalkozás alatt persze nem egy egész estés akciófilmet kell érteni, de azért igényli, hogy törődjenek, játszanak, sétáljanak vele, és "pörögjön" körülötte az élet, aminek ő a központja.
2011. aug. 6. 21:41
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem való neked! Valami vagányabb ebet válassz,ne egy ilyen fityfasz kutyát. Térden felül kezdődik a kutya.
2011. aug. 6. 22:10
 10/20 anonim ***** válasza:

Ne hallgass ezekre a nagy kutyabarátokra, akik szerint a kicsik "fityf*szok"..

Rotik között nőttem fel, nagyrészt rám hárult a foglalkozás, miután édesapám meghalt. Mégis, mindig is a kisebb kutyák tetszettek, de soha nem kaphattam, nálunk csak a rottweiler számított kutyának.

Most, hogy már saját házam van, megtehetem, hogy olyan kutyát válasszak, amilyent csak szeretnék. Van két kistestű tacskókeverékem, és egy yorkim. Mindig is erre vágytam, hogy 3 tökmag szaladgáljon a lábam körül! :)

Nem tudom mennyire vagy kutyák terén tapasztalt, mert a yorkik neveléséhez nem árt. Nem akarok kor alapján ítélni, de ha csak divatozni szeretnél vele, fésülgetni, táskában hordozni, öltöztetni, akkor kérlek NE vegyél kutyát. Való neked, ha eléggé elkötelezett vagy. Tisztában vagy vele, hogy a yorkit is nevelni kell, szocializálni. Határokat szabni és a környezetéhez, a kutyákhoz szoktatni. Nem válogatósak, nem buták. Válogatós az, akinek a gazdája megengedi. Nem buták, hanem önfejűek. Ha olyan a gazdájuk, akit könnyen kijátszhatnak, akkor lesznek problémák.. Járulj hozzá a fajta sztereotípiájának eltörlődéséhez! :)

2011. aug. 6. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!